Guru npap Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2021 Guru Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2021 παρεμπιπτόντως μια που μιλάτε για τυριά... όσοι δεν την ξέρουν ας σπεύσουν να την δοκιμάσουν... προσωπικά την ανακάλυψα πριν κανα χρόνο και σώθηκαααα... το ΜΟΝΟ" πραγματικό" τυρί που μπορεί να καυχιέται χωρίς να ντρέπεται ότι έχει πολύυυυυυ χαμηλά λιπαρά (και μάλιστα διατηρεί και γεύση μακρυά από άχυρο και πλαστελίνη)... Ζεμύθα ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΓ. σόρυ για την γκρίζα (καλά "ασπρόμαυρη") διαφήμιση αλλά βιάζομαι να γίνει γνωστό γιατί ακόμα το βρίσκω πολύ δύσκολα στα σμ... 3 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2021 Θεϊκό Αρνάκι Φρικασέ 7 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2021 Οσπριαδα με σκουμπρι καπνιστό (το οποίο εχλαπακωθει πριν προλάβω να βγάλω φώτο) 4 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε Θεϊκό Αρνάκι Φρικασέ Moυ μ@μησες την ψυχολογια....... Παω να φτιαξω πιτσες. Τι ανθρωποι ειστε,πειτε μου? Επεξεργασμένο 5 Νοεμβρίου 2021 από gvour 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2021 34 λεπτά πριν, gvour είπε Moυ μ@μησες την ψυχολογια....... Παω να φτιαξω πιτσες. Τι ανθρωποι ειστε,πειτε μου? Ηταν τιμωρια για το μοσχαρακι με χιλοπιτες (ξερεις εσυ) 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε Ηταν τιμωρια για το μοσχαρακι με χιλοπιτες (ξερεις εσυ) Ηξερα οτι εισαι κακος ανθρωπος. Τωρα και με αποδειξη....... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SibLt Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Σας έχω ζεστό ψωμάκι, με ντομάτες, Gouda και Ρώσικη Κοπιάστε (εγώ θα πάω @gvour για πίτσες ) Επεξεργασμένο 5 Νοεμβρίου 2021 από SibLt 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, SibLt είπε Σας έχω ζεστό ψωμάκι, με ντομάτες, Gouda και Ρώσικη Κοπιάστε (εγώ θα πάω @gvour για πίτσες ) Μετα χαρας να λασκαρουμε απο διαφορα και να το κανονισουμε καποια στιγμη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Spyros Delta είπε Θεϊκό Αρνάκι Φρικασέ Έτσι, δώσε κι άλλο πόνο .... Πάω να ανοίξω ένα κρασί, να το απολαύσω με το φρικασέ (θα το κοιτάω μόνο, και θα πίνω το κρασάκι). Επεξεργασμένο 5 Νοεμβρίου 2021 από fusiongtr 1 3 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2021 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις