Superfunk Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2021 Η 48ωρη αυτοφαγια στα πλαίσια της διαλειμματικης νηστειας έπρεπε να σπάσει...πανηγυρικά Ήπια και ωραία κόκκινη μπυριτσα μαζί 4 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, Superfunk είπε Η 48ωρη αυτοφαγια στα πλαίσια της διαλειμματικης νηστειας έπρεπε να σπάσει...πανηγυρικά Που είναι το φαγητό? Με ζαμπονότυρα την έβγαλες? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, fusiongtr είπε Που είναι το φαγητό? Με ζαμπονότυρα την έβγαλες? μα δεν.......πεινουσα πολυ ... και ειπα να τσιμπησω οτι μου αρεσει περισσοτερο στην ζωη αυτη (αλλαντικα και τυρια ) δεν τα εφαγα ολα μονος μου μπρε...ειχα και παρεα..... ε καλα μη νομιζεις οτι το εχω και συστημα ειδικα αλλαντικα 2-3 φορες το μηνα τρωω δυστυχως πλεον.... Επεξεργασμένο 14 Οκτωβρίου 2021 από Superfunk 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2021 39 λεπτά πριν, Superfunk είπε αλλαντικα 2-3 φορες το μηνα τρωω ... Κι πολλές είναι κατά την γνώμη μου. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2021 Administrator Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2021 Μα τι ωραία χωροθέτηση έκανες ρε φίλε στα σαλάμια και τυριά. Με το μάτι κέρδισες τις εντυπώσεις. Και πόσο σημαντικό είναι αυτό φίλε μου... Τα καλύτερα μεζεδάκια να έχεις, αμα τα βάλεις χύμα στο πιάτο, χάνουν τη μισή τους νοστιμιά. Χρυσοχέρης! Με το κέντημα πως τα πας; 1 1 2 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2021 5 ώρες πριν, Superfunk είπε μα δεν.......πεινουσα πολυ ... και ειπα να τσιμπησω οτι μου αρεσει περισσοτερο στην ζωη αυτη (αλλαντικα και τυρια ) δεν τα εφαγα ολα μονος μου μπρε...ειχα και παρεα..... ε καλα μη νομιζεις οτι το εχω και συστημα ειδικα αλλαντικα 2-3 φορες το μηνα τρωω δυστυχως πλεον.... αύριο είναι η κατάλληλη μέρα να πας να κάνεις γενική αίματος. Και στο δρόμο πάρε και ένα dufalac γιατί με τοσο κασέρι και σαλάμι θα σου χρειαστεί σε 3 μέρες με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2021 8 λεπτά πριν, dimsonic είπε γιατί με τοσο κασέρι Μα δεν έχει κασέρι η ποικιλία :) Μοτσαρελα, sharp chedar,ροκφόρ έπαιξε. Το σαλάμι το έσκισαν οι άλλοι εγώ χτύπησα μπρεζαολα βασικά που είναι και άπαχη :) (καλά όχι ότι δεν χτύπησα 2,3,4 κομμάτια:) ) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2021 25 λεπτά πριν, Superfunk είπε Μα δεν έχει κασέρι η ποικιλία :) Μοτσαρελα, sharp chedar,ροκφόρ έπαιξε. Το σαλάμι το έσκισαν οι άλλοι εγώ χτύπησα μπρεζαολα βασικά που είναι και άπαχη :) (καλά όχι ότι δεν χτύπησα 2,3,4 κομμάτια:) ) κίτρινο τυρί είναι... αλλά δε μας είπες ότι ήταν κι άλλοι με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, dimsonic είπε αλλά δε μας είπες ότι ήταν κι άλλοι Σε έχει τυφλωσει η Brent Mason :) 5 ώρες πριν, Superfunk είπε δεν τα εφαγα ολα μονος μου μπρε...ειχα και παρεα..... 3 λεπτά πριν, dimsonic είπε κίτρινο τυρί είναι.. A ξέχασα ότι είσαι Ζαλονικιος :) Το κασερι είναι όπως το σουβλάκι που δεν είναι καλαμακι? :):) κιτρινο τυρί πάντως ούτε το ροκφόρ, ούτε η μοτσαρελα είναι :) 1 ώρα πριν, Yannis Methenitis είπε Τα καλύτερα μεζεδάκια να έχεις, αμα τα βάλεις χύμα στο πιάτο, χάνουν τη μισή τους νοστιμιά. +1000 Πρώτα χορταίνει το μάτι και μετά η κοιλιά. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Superfunk είπε A ξέχασα ότι είσαι Ζαλονικιος :) Το κασερι είναι όπως το σουβλάκι που δεν είναι καλαμακι? :):) κιτρινο τυρί πάντως ούτε το ροκφόρ, ούτε η μοτσαρελα είναι :) εγω είδα την οροσειρά των Ανδεων σε τυρί....τώρα αν ήταν εισαγόμενα ή εγχώρια....μικρή διαφορά (αφού δεν τα έφαγα εγώ) με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις