SibLt Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, Superfunk είπε Σήμερα στη Μάνη τρώμε. Τσουχτη μακαρονάδα, η ελληνική καρμπονάρα με 2 κιλά πρόβειο βούτυρο στο οποίο έχει τσιγαριστει ένα κιλό μιτζιθρα και από Πάνου ένα τηγανιτό αυγό...και αρνάκι με αγκινάρες και μυρωδικά....κρασος ροζέ κυδωνιτσα ....αύριο στη δίαιτα πάλι. Ωραίο φαίνεται το αρνάκι με τις μελιτζάνες Δεν έχω πάει ποτέ στη Μάνη - γλέντησα τα νιάτα μου στις Κυκλαδες και στην Κρήτη κυρίως (και λιγότερο, αλλά εξίσου χαλαρά, στις Σποραδες, τα Δωδεκάνησα και το Ιόνιο) Εχεις προτάσεις διαμονής για κάνα πενθήμερο τον Αύγουστο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Επεξεργασμένο 11 Ιουλίου 2021 από SibLt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, SibLt είπε Εχεις προτάσεις διαμονής για κάνα πενθήμερο τον Αύγουστο Αθήνα :) Μια φορά έχω πάει διακοπές τον Αύγουστο στην Ελλάδα και ακόμα δεν έχω ξεπεράσει το τραύμα :) Δυστυχώς έχει πάρα πολύ κόσμο τον Αύγουστο από ότι μου λένε οι ντόπιοι και ήπια τουριστική υποδομή οπότε δεν την προτείνω γιατί είναι ο ένας πάνω στον άλλο Γενικά μιλωντας Πόρτο Καγιο,Μαρμαρι,Κοτρωνας και Σκουταρι είναι τα αγαπημένα μου. Αρχές Ιουλίου και Σεπτεμβρίου είναι απλά μαγεία. Επεξεργασμένο 11 Ιουλίου 2021 από Superfunk 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν έμεινε τίποτα να φωτογράφησω. Αυτά ήταν χταπόδι, γαρίδες σαρδέλες στα κάρβουνα, καλαμαράκια, χωριάτικη. Επεξεργασμένο 11 Ιουλίου 2021 από Spyros Delta 4 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2021 Pizza φυσικά. NEVER at home, as it never was. Campioni, come si doveva. 1 ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2021 Παντρέψου μου 'λέγαν..... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2021 39 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Παντρέψου μου 'λέγαν..... Να παντρευτείς τον σουβλατζή της γειτονιάς εννοούσαν. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2021 Μοσχαράκι ραγου 4 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Σήμερα πίνουμε ,ίσως το ωραιότερο ελληνικό κρασί που έχω πιει τα τελευταία χρόνια Επεξεργασμένο 18 Ιουλίου 2021 από Superfunk 4 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SibLt Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Superfunk είπε Σήμερα πίνουμε ,ίσως το ωραιότερο ελληνικό κρασί που έχω πιει τα τελευταία χρόνια Με αυτόν τον ορίζοντα όλα καλά θα μου φαινόταν και μένα (αν και τα ροζέ είναι λίγα και δύσκολα) Η δική μου αποτυχημένη προσπάθεια ήταν: Εβαλα πολύ νερό και βγήκαν σούπα Όμως με λίγο παραπάνω πιπέρι, φέτα με λάδι και ρίγανη και ζεστό ψωμί, έφτιαξαν κάπως Επεξεργασμένο 18 Ιουλίου 2021 από SibLt 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmoukou Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2021 2 ώρες πριν, SibLt είπε Έβαλα πολύ νερό και βγήκαν σούπα Όμως με λίγο παραπάνω πιπέρι, φέτα με λάδι και ρίγανη και ζεστό ψωμί, έφτιαξαν κάπως Δε πειράζει! Επανάληψη μήτηρ μαθήσεως! Ερώτηση, τι είναι το Β στη κλίμακα που έχει η κουζίνα σου; 0123456789 Burned? 4 "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις