Χάρης Ο Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2021 Και που εισαι ακομα. Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SibLt Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2021 Το πρωί τους άφησα μισό ταψί. Μου άφησαν το παρακάτω. Πείναγε πολύ το παιδί, μου είπε. Κακούργα γυναίκα!! (θα χάσω όμως κάποια γραμμάρια σήμερα - not bad) 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2021 57 λεπτά πριν, SibLt είπε Όχι με κιμά ρε γμτ, όχι .... 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SibLt Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2021 15 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Όχι με κιμά ρε γμτ, όχι .... Ας μην αρχίσουμε πάλι τα διλλήματα (του τύπου tele ή strat - είπαμε STRAT) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2021 3 ώρες πριν, fusiongtr είπε Όχι με κιμά ρε γμτ, όχι .... τα κατεστρεψε 2 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, SibLt είπε Ας μην αρχίσουμε πάλι τα διλλήματα (του τύπου tele ή strat - είπαμε STRAT) Κοίτα να δεις παλικάρι μου. Εδώ στο noiz, έχουμε κάποιες κόντρες που κρατάνε από την αρχή του κόσμου. Αιώνιες. Pc εναντίον Mac. Κσυλομαχίες. Tele εναντίον the rest of the guitar world. Κλπ. Αλλά αυτό με τα γεμιστά και τον κιμά, κρατάει από πρίν ακόμα αρχίσει ο κόσμος. Πριν τον σχηματισμό του σύμπαντος. Όλα τα άλλα είναι για γατάκια. Αλλά .... τα γεμιστά με κιμά .... ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Επεξεργασμένο 9 Ιουλίου 2021 από fusiongtr 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2021 Καιρο ειχα να μπω εδω, χαιρομαι που συνεχιζουμε Κοτοπουλο μπουτι τηγανια με ginger και κρεμμυδακι φρεσκο - απλο λιτο καλοκαιρινο και ετοιμο σε 10 λεπτα. Με ενα ρυζι διπλα εννοειται... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Σήμερα στη Μάνη τρώμε. Τσουχτη μακαρονάδα, η ελληνική καρμπονάρα με 2 κιλά πρόβειο βούτυρο στο οποίο έχει τσιγαριστει ένα κιλό μιτζιθρα και από Πάνου ένα τηγανιτό αυγό...και αρνάκι με αγκινάρες και μυρωδικά....κρασος ροζέ κυδωνιτσα ....αύριο στη δίαιτα πάλι. Επεξεργασμένο 10 Ιουλίου 2021 από Superfunk 3 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Superfunk είπε Τσουχτη μακαρονάδα Επειδής ασούμε την κσέρω καλά την τσουχτή (το τυρί πρέπει να είναι "μισοκαμμένο" κανονικά), δεν νομίζω να μπορούσα να την φάω. Δεν αντέχω τόσα λίπια πια, με χαλάνε. Κσέρω ότι είναι παραδοσιακή, ότι είναι νόστιμη, αλλά .... αν μου έλεγε ο γιατρός ότι μου μένουν έξι μήνες ζωής ακόμα, ίσως την ξαναδοκίμαζα. Επεξεργασμένο 10 Ιουλίου 2021 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, fusiongtr είπε Επειδής ασούμε την κσέρω καλά την τσουχτή (το τυρί πρέπει να είναι "μισοκαμμένο" κανονικά), δεν νομίζω να μπορούσα να την φάω. Δεν αντέχω τόσα λίπια πια, με χαλάνε. Κσέρω ότι είναι παραδοσιακή, ότι είναι νόστιμη, αλλά .... αν μου έλεγε ο γιατρός ότι μου μένουν έξι μήνες ζωής ακόμα, ίσως την ξαναδοκίμαζα. Πάντως εδώ έχει κάτι 90χρονους που την τρώνε κάθε μέρα και καθε πρωί στις 7 που κανω τα 2 μου κολυμβητικα μίλια με πάνε άνετα κόντρα και ας ήΜανε και πρωταθλητής τσι κολυΜπησης στα νιάτα μου. :) μη τα φοβάσαι τα ζωικά λίπΓια ετσι κι αλλιώς δεν μπορείς να φας παραπάνω από αυτά που αντέχει ο οργανισμός σου,τη ζάχαρη και τα άσπρα τα αλεύρια και τα υδρογονομενα φυτικά λιπαρά να τρεμεις Επεξεργασμένο 11 Ιουλίου 2021 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις