Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2021 Administrator Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2021 Τελικά έφαγα μόνος αργά και έκανα μύδια με λινγκουίνι(α). Συνοδεία Αγιωργήτικου και η ζωή είναι ωραία! 7 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2021 Το βράδυ ελαφρά. Μαρούλι από κήπο με αβοκάντο και λεμονακι. 3 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2021 Guru Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2021 το νου σας ΡΕΜΑΛΙΑ... μου βγήκατε όλοι υποψήφιοι για το master chef εδώ μέσα και γω με το ζόρι βράζω αυγό... κανονίστε ρε να με χωρίσετε... να σας πάρει χαμπάρι η Σοφία και να μου αρχίσει τα: "... ψιτ γατάκι... κοίτα τους φίλους σου... όλοι μια χαρά μαγειρεύουν... όχι σαν εσένα τον ανεπρόκοπο που με παραμυθιάζεις τόσα χρόνια με πολύχρωμες κοτοσαλάτες και funny face πιατάκια..." εντροπή σας ορέ... χαλάτε την πιάτσα και με βλέπω στα γεράματα να κάνω cover στις συνταγές σας... 2 6 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2021 4 λεπτά πριν, npap είπε "... ψιτ γατάκι... κοίτα τους φίλους σου... όλοι μια χαρά μαγειρεύουν... όχι σαν εσένα τον ανεπρόκοπο που με παραμυθιάζεις τόσα χρόνια με πολύχρωμες κοτοσαλάτες και funny face πιατάκια..." Εγω δεν ειπα οτι μαγειρευω. Μονο τα τρωω. 5 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2021 Guru Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, Spyros Delta είπε Εγω δεν ειπα οτι μαγειρευω. Μονο τα τρωω. έτσι μπράβο... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2021 43 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε Μονο τα τρωω. Εσύ κάνεις την "βρώμικη" δουλειά, δεν μπορείς να τα κάνεις όλα. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2021 Χθές, μάζεψα,τα πρώτα σπαράγγια. Με τέτοια ζέστη,βγήκαν πιο νωρίς φέτος. Με δυό αυγά,από αλανιάρες... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2021 6 λεπτά πριν, Αετός είπε Χθές, μάζεψα,τα πρώτα σπαράγγια. Με δυό αυγά,από αλανιάρες... Ωχ μάνα μου. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmoukou Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, Αετός είπε Χθές, μάζεψα,τα πρώτα σπαράγγια. Με τέτοια ζέστη,βγήκαν πιο νωρίς φέτος. Με δυό αυγά,από αλανιάρες... Σπαράγγια..... Δίνω τη και ψυχή μου για δαυτα... Με ομελέτα; Δίνω και το κορμί μου μαζί!!! 2 "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2021 4 λεπτά πριν, gmoukou είπε Δίνω τη ψυχή μου .... Δίνω και το κορμί μου .... Τα μυαλά είναι στα κάγκελα να φανταστώ? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις