Προς το περιεχόμενο

Τι τρώτε σήμερα/τώρα?


gmoukou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

22 λεπτά πριν, fusiongtr είπε

 

Γι' αυτό καλό είναι να μην τα τρώμε κι αυτά.

Ας φάμε μόνο τα ψητά.

Σωστός,Στράτο.

Τις σαρδέλες,δεν πρόλαβα να τις φωτογραφίσω!

  • Χαχα 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

38 λεπτά πριν, Αετός είπε

Παιδιά, τα κάρβουνα βλάπτουν...

 

IMG_20210529_142616.jpg

 

ΠεζΜου ότι οι μπιφτεκάρες έχουν μέσα διοΖμο να έρθω εκεί τώρα με ανεμοΦτερο

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 λεπτά πριν, Αετός είπε

@Superfunk Πάντα!

 

Καθάρισε τον διάδρομο προσγείωσης!

 

:)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

6 ώρες πριν, Superfunk είπε

 

ΠεζΜου ότι οι μπιφτεκάρες έχουν μέσα διοΖμο να έρθω εκεί τώρα με ανεμοΦτερο

 

Ποιος τα φτιάχνει άνευ να τον σταυρώσουμε με πυρακτωμένα καρφια;;;!;

 

@Αετόςνα'σαι καλα να φτιάχνεις μπιφτεκαρες ρε μάστορα!

"Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ταπεινό και τιμΓιο κοτοπουλακι,12 ώρες στο slow cooker με κρεμμύδι, ζωμό,καρότα .

Σούρωσα και το ζουμί και το έδεσα με ελάχιστο κορν φλάουρ. 

Όνειρο (ακομα και το..... στηθος τρωγεται ?)  

20210601_141336.jpg

Επεξεργασμένο από Superfunk
  • Like 1

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Administrator

Ψάχνοντας να βρω τι είναι το slow cooker βρήκα αυτό.

 

Παράθεση

 

10 Foods You Should Never Make In A Slow Cooker

  • Dairy. Adding milk, cream, cheese, sour cream, or yogurt to a slow cooker will curdle them. ...
  • Couscous. It'll only get mushy and completely unappetizing. ...
  • Rice. ...
  • Pasta. ...
  • Boneless Chicken Breast. ...
  • Raw Meat. ...
  • Extra Fat. ...
  • Delicate Vegetables.

 

 

συγκεκριμένα

Παράθεση

Boneless Chicken Breast

When cooked for a long time, lean meats can get super tough and dry out easily. It's best to grill, roast, or sauté boneless chicken breast than to toss it in the slow cooker. If it's got a bone, go for it but remove the skin—no one wants to eat a rubbery, chewy, gelatinous mess.

 

Ποια η άποψης σου;

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες


×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου