Guru Nikolas Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2021 Guru Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2021 Σήμερα ψιλοτίποτα. Εχτές όμως, ήμουν στις Σπέτσες και έφαγα στον Πάτραλη που είχε ότι καλύτερο έχω φάει με διαφορά (ίσως με εξαίρεση το Βαρούλκο στον Πειραιά)... Δεν έχω φώτο, αλλά ήταν μούρλια. Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2021 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Nikolas είπε έφαγα στον Πάτραλη που είχε ότι καλύτερο έχω φάει με διαφορά ( Εννοείται (έχω.....μεγαλώσει στον Πατραλη καθότι παραθεριζαμε μόνιμα στις Σπέτσες και ακόμα τις επισκέπτομαι συχνά). Κρίμα που είναι και το μοναδικό εξαιρετικό εστιατόριο του νησιού, τα υπόλοιπα είναι από μέτρια έως κακά. Επεξεργασμένο 25 Μαΐου 2021 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2021 Guru Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2021 6 λεπτά πριν, Superfunk είπε Εννοείται (έχω.....μεγαλώσει στον Πατραλη καθότι παραθεριζαμε μόνιμα στις Σπέτσες και ακόμα τις επισκέπτομαι συχνά). Κρίμα που είναι και το μοναδικό εξαιρετικό εστιατόριο του νησιού, τα υπόλοιπα είναι από μέτρια έως κακά. ναι ρε γαμώτο... είδαμε 2-3 και τελικά καταλήξαμε Πατράλη 2 φορές απανοτά! Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
corsa2 Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2021 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2021 Για υγιεινό βραδινό... Ντάκο οικογένειας Τσατσαρωνάκη με φέτα σπέσιαλ , με ντομάτα και ελαιόλαδο δικής μου παραγωγής 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmoukou Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2021 Τώρα που ανοίγει ο καιρός και σφίγγουν οι ζέστες ψοφάω για σαλάτες οσπρίων. Συνήθως το κάνω με ριζάκι, λαχανικά και δυόσμους/μαϊντανους για να παίρνει τη δροΣά. 5 "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2021 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2021 2 λεπτά πριν, gmoukou είπε Τώρα που ανοίγει ο καιρός και σφίγγουν οι ζέστες ψοφάω για σαλάτες οσπρίων. Συνήθως το κάνω με ριζάκι, λαχανικά και δυόσμους/μαϊντανους για να παίρνει τη δροΣά. Πιστευω θα τιμας και τα ρεβιθια σε σαλατα. Αν οχι, ψαξου. 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmoukou Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2021 5 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε Πιστευω θα τιμας και τα ρεβιθια σε σαλατα. Αν οχι, ψαξου. Χα! Σα να λες στον @Superfunk"αν δε ξέρεις τη τελε ψάξου" 3 "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2021 Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2021 Σκέφτομαι συχνά να ανεβάσω εδώ το φαγητό, αλλά ΠΑΝΤΑ αφού το έχω ήδη φάει. 3 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2021 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2021 Παιδιά, τα κάρβουνα βλάπτουν... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2021 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2021 12 λεπτά πριν, Αετός είπε Παιδιά, τα κάρβουνα βλάπτουν... Γι' αυτό καλό είναι να μην τα τρώμε κι αυτά. Ας φάμε μόνο τα ψητά. 2 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις