gmoukou Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2021 21 λεπτά πριν, SibLt είπε Αν αυτά τα μαγειρεύεις εσύ να σου πω δυο πράγματα 1. Έχω πολύ μεγάλη προίκα 2. Με παντρεύεσαι; ΥΣ. Θα σου επιτρέπω να παίρνεις όσες tele γουστάρεις χωρίς σχόλια @SibLtδεδομένου ότι στη χώρα μας μέχρι μια σύζυγο επιτρέπεται να έχει, και δεδομένου ότι έχω κάνει πρόταση, υιοθέτησης παρακαλώ, πριν από σένα, θα σε παρακαλούσα να πάρεις νουμεράκι και να αναμένεις. Εμείς δηλαδής πσυχούλα δεν έχουμε;; 2 "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2021 51 λεπτά πριν, SibLt είπε Αν αυτά τα μαγειρεύεις εσύ να σου πω δυο πράγματα Ναι μπρε ,εγώ τα μαγειρεύω. Αν επαιζα κιθάρα τόσο καλά όσο μαγειρεύω θάΜανε ο Danny Gaton :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2021 2 ώρες πριν, SibLt είπε 1. Έχω πολύ μεγάλη προίκα 2. Με παντρεύεσαι; Κοίταξε λίγο και από εδώ, υπάρχουμε κι εμείς που σε παντρευόμαστε. Για τι προίκα μιλάμε δηλαδή? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2021 4 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Κοίταξε λίγο και από εδώ, υπάρχουμε κι εμείς που σε παντρευόμαστε. Τι να κοιτάξουν ρε Στράτο....; Να τρώνε κρέας κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα (κι αυτό παίζει....). Εάν δεν απατώμαι είσαι δηλωμένος βετζετέριαν...... πως λέμε "δηλωμένος gay" ένα πράμα.... 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Εάν δεν απατώμαι είσαι δηλωμένος βετζετέριαν...... Απατάσαι Φώτη μου. Απλά είμαι της υγιεινής διατροφής. Τα κρέατα δεν τα πολυγουστάρω. Αλλά αυτό είναι το καλό. Θα φτιάχνω κανένα φαγητό με κρέας και λαχανικά (πχ χοιρινό πρασοσέλινο), και θα τρώω εγώ τα λαχανικά και αυτός το κρέας ασούμε. Επεξεργασμένο 23 Απριλίου 2021 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Απατάσαι Φώτη μου. Απλά είμαι της υγιεινής διατροφής. Γιατί τι έχει το κρεατάκι; Παμφάγα ζώα είμαστε, μην το ξεχνάς! Μην το πάμε όμως στην "υγιεινή διατροφή" γιατί με όλα αυτά που αναπνέουμε και τρώμε τζάμπα μιλάμε... Η ζωή είναι μικρή και χρειάζεται όλες τις μικρές της απολαύσεις! τι γράφω ο πούστης βραδιάτικα.... Επεξεργασμένο 23 Απριλίου 2021 από cigaret13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, cigaret13 είπε Γιατί τι έχει το κρεατάκι; Παμφάγα ζώα είμαστε, μην το ξεχνάς! Μην το πάμε όμως στην "υγιεινή διατροφή" γιατί με όλα αυτά που αναπνέουμε και τρώμε τζάμπα μιλάμε... Η ζωή είναι μικρή και χρειάζεται όλες τις μικρές της απολαύσεις! τι γράφω ο πούστης βραδιάτικα.... Τίποτα δεν έχει το κρέας. Απλά μου αρέσουν περισσότερο τα λαχανικά. Για να καταλάβεις, σήμερα θα φάω μαρουλοσαλάτα (με φρέσκο και ξερό κρεμμυδάκι και μπαλσάμικο), τζατζίκι, πατζαροσαλάτα (με ξινόμηλο και γιαούρτι, λάδι, σκόρδο), μπρόκολο, φέτα, ψωμί και κράσο. Μεθαύριο βέβαια, θα χτυπήσω αρνάκι στην γάστρα, αλλά δεν είναι για κάθε μέρα. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2021 14 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Τα κρέατα δεν τα πολυγουστάρω. Δηλαδή δεν τρως ΦΑΓΗΤΟ? 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Μεθαύριο βέβαια, θα χτυπήσω αρνάκι στην γάστρα, αλλά δεν είναι για κάθε μέρα. Εδώ είναι η διαφορά μας..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, cigaret13 είπε Εδώ είναι η διαφορά μας..... Θέμα γούστου καθαρά. Και σε τραπέζι να πάω, πρώτα σαλάτες θα κοιτάξω. 3 λεπτά πριν, Superfunk είπε Δηλαδή δεν τρως ΦΑΓΗΤΟ? Μου αρέσουν πολύ τα φρούτα (σπανακόπιτες, τυρόπιτες, κοτόπιτες, κλπ). Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις