fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2021 7 λεπτά πριν, Superfunk είπε Στην αρχή,όταν σωτάρουμε το ρύζι, αφού πρώτα το έχουμε πλύνει επιμελώς και αφήσει να στεγνώσει, στο φρέσκο βούτυρο :) Προσωπικά δεν χρησιμοποιώ βούτυρο, οπότε το ρύζι (όπως και τα ζυμαρικά) δεν τα σωτάρω (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων). Αν όμως τα σώταρα, ναι, τότε θα τον πρόσθετα. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2021 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Προσωπικά δεν χρησιμοποιώ βούτυρο 1 2 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2021 Βρε βάλε με και στην κατήμαυρη την λίστα. Αλλά εγώ έχω μάθει χωρίς βούτυρο, χωρίς αλάτι (σχεδόν), δεν μπορώ τις κρέμες γάλακτος, τα τηγανητά, τα πολλά λάδια, κλπ. Και το προτιμώ έτσι. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, fusiongtr είπε χωρίς αλάτι 3 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2021 Να σου πω. Έτσι κι αλλιώς σχεδόν όλες οι τροφές, περιέχουν αλάτι, και αρκετές περιέχουν και λιπαρά. Αυτά μου φτάνουν και προτιμώ να μην προσθέτω κι άλλα. Προτιμώ τα μπαχαρικά, που βοηθάνε να αναδειχτούν οι γεύσεις των υλικών του φαγητού, καθώς και την μουστάρδα, το μπαλσάμικο, κλπ. Το ξέρω ότι είμαι "ανώμαλος", αλλά μου αρέσει έτσι. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μοσχαράκι (απο Ελασσόνα περιΚΑλΩ) λεμονατο σπέσιαλ και το...απαραπανΟυ αναφερόμενο πιλάφι Επεξεργασμένο 24 Φεβρουαρίου 2021 από Superfunk 6 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmoukou Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2021 37 λεπτά πριν, Superfunk είπε Μοσχαράκι (απο Ελασσόνα περιΚΑλΩ) λεμονατο σπέσιαλ και το...απαραπανΟυ αναφερόμενο πιλάφι Διάολε πέφτει πολύ βαρύ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΦΑΓΗΤΟ μετά απο αφτο το ποστ 1 "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2021 ό,τι απέμεινε από το λάχανο με κρέας που έφτιαξε η σύζυξ 3 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2021 21 λεπτά πριν, dimsonic είπε ό,τι απέμεινε από το λάχανο με κρέας που έφτιαξε η σύζυξ Δεν το μπορώ το λάχανο με τίποτα. Μονο στους λαχανοντολμάδες μ'αρεσει. Τι μ'αρεσει δλδ, τους σκιζω. Σήμερα έτοιμο. Μια φορά την εβδομάδα ή μια φορά κάθε 15, το κάνουμε το παραστράτημα. Τυλιχτό με γύρο κοτόπουλο και πίτα ολικής. (Οι πατάτες φυσικά εκτός παιχνιδιού). 3 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2021 Μόλις τώρα, Spyros Delta είπε Δεν το μπορώ το λάχανο με τίποτα. Μονο στους λαχανοντολμάδες μ'αρεσει. Τι μ'αρεσει δλδ, τους σκιζω. αν δυσκολεύομαι κάπου με λάχανο είναι το λαχανόρυζο με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις