kwstas79 Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Επίσης, οι λαχανοντολμάδες δεν είναι δύσκολο φαι, μπελαλίδικο ναι, χρονοβόρο ναι, αλλά δύσκολο όχι. Ίσως στο αυγοκόψιμο μόνο, αλλά οκ, δεν είναι και σαν να προσπαθείς να σολάρεις σε λόκριαν. Επεξεργασμένο 24 Οκτωβρίου από kwstas79 1 LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, kwstas79 είπε Επίσης, οι λαχανοντολμάδες δεν είναι δύσκολο φαι, μπελαλίδικο ναι, χρονοβόρο ναι, αλλά δύσκολο όχι. Ίσως στο αυγοκόψιμο μόνο, αλλά οκ, δεν είναι και σαν να προσπαθείς να σολάρεις σε ντόριαν. Δεν το εφτιαξα ποτέ γιατι δε μου αρεσει το αυγολέμονο. Αλλά αρέσει στη σύζυγο, οπότε πρέπει μια φορά να της κάνω τη χάρη. Μαζι με αυτο πανε και άλλα φαγητα που εχουν αυγολέμονο. Όπως τα γιουβάρλακος και τα γεμιστά κολοκύθια με ρύζι και κιμά στην κατσαρόλα. Τώρα που το σκέφτομαι πρέπει να φτιάξω μια φορά έτσι για να το δοκιμάσω. Παρεμπιπτόντως μόλις ξεφούρνισα ψωμι τοστ λευκό. 1 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SibLt Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 7 ώρες πριν, kwstas79 είπε Σήμερα τίμιο χειμωνέζικο φαγάκι, λαχανοντολμάδες με σπιτικό ψωμί, όχι σε επιστημονικό επίπεδο Shelter, αλλά κάτι κάναμε με τα μέτρια γερμανέζικα άλευρα... Να σου πω τι σκέφτομαι για αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 9 λεπτά πριν, SibLt είπε Να σου πω τι σκέφτομαι για αυτό; Και δεν λες; Τσάμπα είναι. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SibLt Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, kwstas79 είπε Και δεν λες; Τσάμπα είναι. Δύο σχόλια 1. Έχεις μια εξαιρετική σύντροφο. Να είστε πάντα καλά και αγαπημένοι 2. Ο @Shelter χρωστάει δοκιμή ψωμιού με λάδι, αλάτι και Ασύρτικο πριν γίνει το απόλυτο σημείο αναφοράς Επεξεργασμένο 24 Οκτωβρίου από SibLt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 13 λεπτά πριν, SibLt είπε Δύο σχόλια 1. Έχεις μια εξαιρετική σύντροφο. Να είστε πάντα καλά και αγαπημένοι 2. Ο @Shelter χρωστάει δοκιμή ψωμιού με λάδι, αλάτι και Ασύρτικο πριν γίνει το απόλυτο σημείο αναφοράς 1. Ώπα φίλος, εγώ έφτιαξα τους λαχανοντολμάδες, εγώ είμαι ο εξαιρετικός εδώ. 2. Ναι. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SibLt Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, kwstas79 είπε 1. Ώπα φίλος, εγώ έφτιαξα τους λαχανοντολμάδες, εγώ είμαι ο εξαιρετικός εδώ. 2. Ναι. 1. Δεν σου το είχα βρε μπασίστα -μπράβο σου - το σχόλιο 1 όμως ισχύει πλήρως Κώστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 11 ώρες πριν, SibLt είπε 2. Ο @Shelter χρωστάει δοκιμή ψωμιού με λάδι, αλάτι και Ασύρτικο πριν γίνει το απόλυτο σημείο αναφοράς Που να σε βρώ ομως εκει πάνω που έχεις πάει? Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου Τα λόγια είναι περιττά, κάτι σα τα σόλα που κάμνετε όλες οι μαμπεμπεγοζγκόνιδες μουζικάντρες του πόρδουμε και στο τέλος αγοράζετε ντελίβερι, ή τρώτε σάπιους γύρους και χαμπέκες σε χαμαιτυπεία, διακινδυνεύοντας τας ζωάς σας Άλλη μία κοινωνική προσφορά, δια τον Έλληνα γκουρμέ μουσικό Ευχαριστώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Από μένανε είναι ΝΑΙ, αξίζετε τουλάστιχο μιαν τετράδαν αστέρια ΜΙΣΛΕΝ τραχτερωτά, για μέγισθην απόλαυσην εις το σεχ. Δημιουργείτε πολιτιζμόν κύριε Σάμη, και μπράβο σας. Επεξεργασμένο 26 Οκτωβρίου από kwstas79 LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις