Waterfall-K Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, Nekkon είπε Τι πήρες; Όλο τον κατάλογο. Παραλίγο να φάει και το γκαρσόνι... 3 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Nekkon είπε Τι πήρες; Που να σου γράφω τώρα. Θα ήταν πιο εύκολο να γράψω τι δεν μου άρεσε ή μου άρεσε λιγότερο από άλλα, αλλά όλα ήταν τέλεια. Δοκίμαζα κάτι, ωνασουγα... Δοκίμαζα άλλο, ωνασουγα... Τέλεια ποιότητα υλικών, με τέλεια παρασκευή. . Επεξεργασμένο 22 Αυγούστου από Spyros Delta Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Waterfall-K είπε Όλο τον κατάλογο. Παραλίγο να φάει και το γκαρσόνι... Όχι μωρέ, αλλά έχω ξαναπάει και έχω δοκιμάσει διάφορα. Αυτό που παίρνω ίδιο πάντα, είναι η nostos σαλάτα. Δεν παίζεται. Επεξεργασμένο 22 Αυγούστου από Spyros Delta 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου Barbecue Σαλονικιό 3 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου Δεν φτάνει πούστε κοιλιόδουλοι, δεν τρώτε και καμιά φασολάδα να γουστέρνουμε, κι από δίπλα ένα κεφάλι σκόρδο και μια μπουκάλα τσίπουρο, να σιγοκαίει ο μεσές στο τζάκι, όξω 2 μέτρα χιόνι και να παίζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Δεν φτάνει πούστε κοιλιόδουλοι Και τα δύο είμεθα; 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nklshp Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 20 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Δεν φτάνει πούστε κοιλιόδουλοι, δεν τρώτε και καμιά φασολάδα να γουστέρνουμε, κι από δίπλα ένα κεφάλι σκόρδο και μια μπουκάλα τσίπουρο, να σιγοκαίει ο μεσές στο τζάκι, όξω 2 μέτρα χιόνι και να παίζει... Σαμη, ακομη καλοκαιρι ειναι…. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Δεν φτάνει πούστε κοιλιόδουλοι, δεν τρώτε και καμιά φασολάδα να γουστέρνουμε Έλα σε εχω... Ειχα αρχισει απο χθες να φτιάχνω ζωμό απο πιπεριές με κρεμμύδι, σκόρδο, δεντρολιβανο, δαφνη, κεδροκούκουτσα και μπαχάρι απο το Μεξικο. Όταν βράσανε καλά, έβγαλα τα στερεά, τα χτυπησα στο μπλεντερ, ξανά μεσα, αλλο λιγο βράσιμο και όλο μαζί σούρωμα. Και πήραμε ενα ταπερ ζωμο για σήμερα στο μαγείρεμα. Σήμερα το πρωι ελληνικό mirepoix με κρεμμυδι καροτο σέλινο, σκόρδο σε πάστα χτυπημένο σε μεξικάνικο γουδι μαζί με μανιάτικο αλάτι και μέσα με τα φασόλια (που μουλιάζανε απο χθες). Λίγο πελτέ να μαγειρευτεί και μέσα και ο χθεσινος ζωμός για να βράσουν τα φασόλια. Στο τέλος αλάτι πιπέρι και λίγη πάπρικα. Πήρε περίπου 1ώρα και 30'. Έχω και ψωμί απο βοιωτικό αλεύρι ολικής για μπούγιο και καυτερή σάλτσα ιδιοκατασκευή με μεξικάνικες habaneros καλλιεργημένες στη Μάνη απο τον πεθερό μου γιατι οι δικες μου στο μπαλκόνι δεν ευδοκίμησαν. Μόνο πιπεριά, ξυδι, αλάτι και λίγο νερό. Επεξεργασμένο 6 Οκτωβρίου από Shelter 4 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 32 λεπτά πριν, Shelter είπε Έλα σε εχω... Ειχα αρχισει απο χθες να φτιάχνω ζωμό απο πιπεριές με κρεμμύδι, σκόρδο, δεντρολιβανο, δαφνη, κεδροκούκουτσα και μπαχάρι απο το Μεξικο. Όταν βράσανε καλά, έβγαλα τα στερεά, τα χτυπησα στο μπλεντερ, ξανά μεσα, αλλο λιγο βράσιμο και όλο μαζί σούρωμα. Και πήραμε ενα ταπερ ζωμο για σήμερα στο μαγείρεμα. Σήμερα το πρωι ελληνικό mirepoix με κρεμμυδι καροτο σέλινο, σκόρδο σε πάστα χτυπημένο σε μεξικάνικο γουδι μαζί με μανιάτικο αλάτι και μέσα με τα φασόλια (που μουλιάζανε απο χθες). Λίγο πελτέ να μαγειρευτεί και μέσα και ο χθεσινος ζωμός για να βράσουν τα φασόλια. Στο τέλος αλάτι πιπέρι και λίγη πάπρικα. Πήρε περίπου 1ώρα και 30'. Έχω και ψωμί απο βοιωτικό αλεύρι ολικής για μπούγιο και καυτερή σάλτσα ιδιοκατασκευή με μεξικάνικες habaneros καλλιεργημένες στη Μάνη απο τον πεθερό μου γιατι οι δικες μου στο μπαλκόνι δεν ευδοκίμησαν. Μόνο πιπεριά, ξυδι, αλάτι και λίγο νερό. Μπορεί να είναι καυλό ρε φίλε, μην είπω και υπέρκαυλο, μα όλμος το κουράζεις πουλί. Από βραδίς βάζεις τους φατσίολους σε κασερόλ απάνου στη ξυλόζομπα να μουλιάσουν και το μεσμέρ, τους βάνεις σε πήλινο, μετά των σέων ήτοι σέλινα, καρότα, ελαιόλαδα αγνά και παρθένα, αφού έχεις Μανιάτη πεθερό κάτι θα έμαθες. Εγώ αλάτι δεν βάνω το βρίσκω στις ελιές και τη φέτα που απαρεγκλίτως υπάρχουν στη σαλάτα μου συν το ψωμί. Ο φούρνος της ξυλόζομπας είναι στους 200 και ει΄σαγουμε τον πηλό μετά του περιεχομένου Το τσίπουρο το εισάγω από Λήμνο όποτε ευκαιρώ, ειδάλλως Μπάμπης Αδριανή Δράμας και δε με βγάνει ο δρόμος μάναμ εκεί τέλη Νοέμβρη στα καζάνια ..... Πειδή ήπιε κάποιος άνωθεν πως είναι καλοκαίρι ακόμις, έχω να πιω, πως επαέ και 12 μήνες καυλοκαίρι είναι, Φθινόπωρο και χειμώνα δεν είδαμε πέρσι και το μόνο που νοιώσαμε ήταν τρία μήνια τζακούζι. Αν και φέτο δε κάμνει Χειμώνα, φεύγω για Κίρουνα στη καλύβα με τις Λαπώνισες να με φτιάνουν φασουλάδα, να τις κάμνω σεχ και να θερμαίνω το ιγλού με μεθάνιο ΤΑΙΛΩΣ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Μπορεί να είναι καυλό ρε φίλε, μην είπω και υπέρκαυλο, μα όλμος το κουράζεις πουλί. Ειναι ο τροπος μου στα πάντα. Δε μου αρκεί να κάνω κάτι, θέλω να το κάνω όπως θέλω εγώ με οποιοδήποτε κόστος. 38 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε ελαιόλαδα αγνά και παρθένα, αφού έχεις Μανιάτη πεθερό κάτι θα έμαθες. Ναι ναι. εχω απόθεμα και κανονικο και ένα άλλο κόλπο για τη σαλάτα με εκχύλισμα λεμονιου. Απαγορεύεται άλλο λάδι. 38 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Το τσίπουρο το εισάγω από Λήμνο όποτε ευκαιρώ, ειδάλλως Μπάμπης Αδριανή Δράμας και δε με βγάνει ο δρόμος μάναμ εκεί τέλη Νοέμβρη στα καζάνια ..... Δράμα έχει καλά τσίπουρα. Μου αρέσει και το Ζώπυρο του Δημητριάδη. Αλλά στον Παρνασσό έχει μυστικό αποστακτήριο που βγαζουμε και παλαιώνουμε δικό μας και ντρέπομαι να πάρω απο Δράμα που μου πεφτει και μακριά. Άσε που το συνδυάζω και με επισκεψη στα πάτρια εδάφη. Επεξεργασμένο 6 Οκτωβρίου από Shelter 1 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις