Shelter Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου Μόλις τώρα, LK είπε Και εκεί λάθος ήταν. Διότι ήταν αδύνατοι από ασιτία όχι από διατροφή. Θα έλεγα πιο σωστή μεριδοποίηση (ασχετα αν το ήξεραν ή αν το έκαναν απο αναγκη), έδραση της μαγειρικής τους στα εποχικά και ενδημικά προιόντα και αρκετη κινηση που έτσι και αλλιώς συνέβαινε λόγω διαφορετικου τρόπου ζωής. Σιγουρα το οτι ειχαν βασικα πραγματα και δεν ειχαν πολυτελειες έπαιξε μεγαλο ρολο, γιατι τους υποχρέωσε σε έναν τροπο ζωής που τουλαχιστον ήταν καλός διατροφικα. Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 1 λεπτό πριν, Shelter είπε Θα έλεγα πιο σωστή μεριδοποίηση (ασχετα αν το ήξεραν ή αν το έκαναν απο αναγκη), έδραση της μαγειρικής τους στα εποχικά και ενδημικά προιόντα και αρκετη κινηση που έτσι και αλλιώς συνέβαινε λόγω διαφορετικου τρόπου ζωής. Σιγουρα το οτι ειχαν βασικα πραγματα και δεν ειχαν πολυτελειες έπαιξε μεγαλο ρολο, γιατι τους υποχρέωσε σε έναν τροπο ζωής που τουλαχιστον ήταν καλός διατροφικα. Ναι το αποτέλεσμα τελικά ηταν καλό, αλλά λόγω φτώχιας. Ο Πατέρας μου ως φοιτητης έτρωγε....λάδι με ζάχαρη (αν έβρισκε). Φυσικά ηταν αδύνατος τότε, γιατί έτρωγε μια φορά στις 3 μερες. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου Και έχω , τρεις γενιές μετά , τον ανηψίο μου, φοιτητής και αυτός τώρα (εγγονός του μπαμπά μου), ο οποίος (βέβαια είναι άριστος στη Βιολογία- Οδοντίατρος), και παίζει με το σώμα του όπως θέλει....για πλάκα . Και δεν λέμε πάιζει με τα macros...παίζει με τα Micros και πόσο ψευδάργυρο και μαγνήσιο θα προσθέσει (σε Mg) ή σελήνιο (για καλλίτερη μυϊκότητα- και είναι φυσικότατος αλλά σαν να παίρνει αναβολικά από 3 χρονών ) Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Μια από τις απολαύσεις της ζωής στην Ιαπωνία είναι τα ζυμαρικά soba και udon ειδικά το καλοκαίρι που σερβίρονται παγωμένα. Εγώ χτύπησα και ένα katsudon στην υγειά του @Terry RoscoeBeck5ενώ η σύζυγος πρόσθεσε και ώμο αυγουλάκι όπως προστάζει η παράδοση. Ο μικρός... σκέτος παραδοσιακός Επεξεργασμένο 19 Ιουλίου από Superfunk 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
matawan Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου @Superfunk Είσαι ελεεινός . Δεν έχω να πω τπτ παραπάνω. καλή επιστροφή στους βαρβάρους θα σου ευχηθώ, να σε δω τώρα πως θα προσαρμοστείς πίσω στην ελληνική πραγματικότητα It's a shame stupidity isn't painful. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, matawan είπε @Superfunk Είσαι ελεεινός . Δεν έχω να πω τπτ παραπάνω. καλή επιστροφή στους βαρβάρους θα σου ευχηθώ, να σε δω τώρα πως θα προσαρμοστείς πίσω στην ελληνική πραγματικότητα Εντάξει κάθε φορά που επιστρέφω από Ιαπωνία κλαίω... απλά είχα να έρθω 4 χρόνια λόγω του κοβιντ και είχα ξεχάσει πως είναι να ζεις σε μια χώρα που βασιλεύει η ευγένεια,ο πολιτισμός και η ηρεμία και όλα δουλεύουν ρολόι (α και έχει και το καλύτερο φαγητό του κόσμου να τα λαιΜε κι αυτά).... Εννοείται ότι τώρα θα κλάψω τριπλά Επεξεργασμένο 19 Ιουλίου από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 38 λεπτά πριν, Superfunk είπε Εντάξει κάθε φορά που επιστρέφω από Ιαπωνία κλαίω... Εντάξει, αλλά φτάνει τόσο. Να επιστρέψεις επιτέλους στα πάτρια. ΥΓ: Θα σου ανταλλάξω κουτί με μπαμπάδες για ταπεράκι με katsudon all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 1 ώρα πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Εντάξει, αλλά φτάνει τόσο. Να επιστρέψεις επιτέλους στα πάτρια. ΥΓ: Θα σου ανταλλάξω κουτί με μπαμπάδες για ταπεράκι με katsudon Καλά μην αρχίσουμε και με τα ιαπωνικά γλυκά που εκτός από έργα τέχνης είναι και πεντανόστιμα και... ατελείωτα.... πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον 1500 είδη. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου Brunch ελληνικό σπιτικό 2 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2 ώρες πριν, Spyros Delta είπε Brunch ελληνικό σπιτικό Χυμούς μπορείτε να πιείτε; Μετά το Λύκειο δεν μπορώ να πιω Αμίτα ούτε για πλάκα. Μου φαίνεται πολύ γλυκό πράγμα ο χυμός φρούτων Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις