fusiongtr Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2023 21 λεπτά πριν, MarLog είπε Αυγοτάραχο Μεσολλογιου (από χέρι) Johnnie Walker Red Label (από ΑΒ Βασσιλοπουλο) Marlboro Lights (από περίπτερο) Για να καταλάβω κι εγώ ... Μ' αυτά χορταίνεις, την ακούς, ή ξεχαρμανιάζεις? 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2023 Τα παγάκια στο ουίσκι βρε συ @MarLog τι τα ήθελες....; Αμαρτία! Μην σου πω και για τα λάιτς τσιγάρα.... Το αυγοτάραχο πάντως το ζηλεύω! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Τα παγάκια στο ουίσκι βρε συ @MarLog τι τα ήθελες....; Αμαρτία! Εγώ μόλις διάβασα "Johnnie Walker Red Label" πήγα να γράψω "το ουίσκι στα παγάκια βρε συ MarLog τι το ήθελες....; Αμαρτία!..." 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Waterfall-K είπε Εγώ μόλις διάβασα "Johnnie Walker Red Label" πήγα να γράψω "το ουίσκι στα παγάκια βρε συ MarLog τι το ήθελες....; Αμαρτία!..." Έλα ρε κι εσύ μια χαρά είναι για τα λεφτά του.... 35+ χρόνια το πίνω και δεν γεύομαι στον ουρανίσκο μου διαφορά από παλιά.... εάν εννοείς βέβαια αυτό που λεν για το ότι το "χάλασαν" κ.τ.λ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, cigaret13 είπε Έλα ρε κι εσύ μια χαρά είναι για τα λεφτά του.... 35+ χρόνια το πίνω και δεν γεύομαι στον ουρανίσκο μου διαφορά από παλιά.... Εδώ θα διαφωνήσω Φώτη μου. Εκτός κι αν μιλάς για το black label. Εντάξει, δεν είναι κακό το red, αλλά δεν είναι και αντάξιο της δημοφιλίας του. Από τον @MarLog που ήταν στις Σκωτίες πάντως, περίμενα κάτι καλλίτερο. Επεξεργασμένο 10 Σεπτεμβρίου 2023 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Εδώ θα διαφωνήσω Φώτη μου. Εκτός κι αν μιλάς για το black label. Για το κόκκινο, το φθηνό μιλάω. Εντάξει δεν το συγκρίνω με τσίβας και ντιμπλ, αλλά εντάξει δεν είναι και του πεταματού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, cigaret13 είπε Για το κόκκινο, το φθηνό μιλάω. Εντάξει δεν το συγκρίνω με τσίβας και ντιμπλ, αλλά εντάξει δεν είναι και του πεταματού Απάντησα ήδη, αλλάζοντας το ποστ μου. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2023 15 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Έλα ρε κι εσύ μια χαρά είναι για τα λεφτά του.... 35+ χρόνια το πίνω και δεν γεύομαι στον ουρανίσκο μου διαφορά από παλιά.... εάν εννοείς βέβαια αυτό που λεν για το ότι το "χάλασαν" κ.τ.λ. Εννοώ ότι ήταν ήδη "χαλασμένο" απ΄'την πρώτη μέρα. Πέρα απ'την πλάκα, με το ουίσκι δεν το έχω καθόλου, δεν μπορώ καν να το μυρίσω, μου θυμίζει έντονα σκυλάδικο/Ρίο Χαλκίδας, αν έχεις ακουστά. Ιδιαίτερα αν είναι με coca, πωωωωωω.... Δεν είμαι φίλος της γεύσης του ουισκιού λοιπόν, ακόμα και blue label να μου βάλεις, δεν...μια απ'τα ίδια μου φαίνεται, είναι αυτή η "Τζονίλα" που λέω που δεν την μπορώ. Το μόνο ουίσκι που έπινα και μάλιστα για πάνω από 10 χρόνια και σε καθημερινή βάση, είναι το Canadian, το οποίο όμως διαφέρει αρκετά σε γεύση από την τυπική γεύση ενός ουίσκι. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Το μόνο ουίσκι που έπινα και μάλιστα για πάνω από 10 χρόνια και σε καθημερινή βάση, είναι το Canadian, το οποίο όμως διαφέρει αρκετά σε γεύση από την τυπική γεύση ενός ουίσκι. Είχα κούτα κάποτε. Πάρα πολύ καλό. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Είχα κούτα κάποτε. Πάρα πολύ καλό. Τελικά το μπούχτισα κι αυτό και το γύρισα σε Gordon's-τόνικ. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις