Guru npap Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2023 Guru Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2023 ούτε λίγο ντρέσινγκ δεν μ άφησε η κακούργα να φτιάξω... τόνος λαδάκι λεμονάκι τέλος... πείνα... ΥΓ το ψωμάκι είναι για την φωτογράφηση... μου το πήρε μετά... 2 μισες φετούλες κράτησα μετά από μάχη... 1 1 2 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, npap είπε ούτε λίγο ντρέσινγκ δεν μ άφησε η κακούργα να φτιάξω... τόνος λαδάκι λεμονάκι τέλος... πείνα... ΥΓ το ψωμάκι είναι για την φωτογράφηση... μου το πήρε μετά... 2 μισες φετούλες κράτησα μετά από μάχη... Άσε ρε Νίκο, το καλύτερο φαΐ τρως. Άντε ... παραπονιάρη. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2023 Guru Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2023 6 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Άσε ρε Νίκο, το καλύτερο φαΐ τρως. Άντε ... παραπονιάρη. να σου στέλνω τις σαλάτες που θα φτιάχνω να μου τις αλλάζεις με τα κοψίδια που κατεβάζεις Στρατούλη;... με τον πόνο μου παίζεις α; αλλά τι ανάγκη έχεις εσύ... και στην Φλωρεντία να σε στείλω να τιμάς τις bistecc-ες με τη σέσουλα αδυνατισμένος θα μου γυρίσεις... 1 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2023 20 λεπτά πριν, npap είπε να σου στέλνω τις σαλάτες που θα φτιάχνω να μου τις αλλάζεις με τα κοψίδια που κατεβάζεις Στρατούλη;... Ποια κοψίδια βρε Νίκο? Μελιτζάνες, πιπεριές, ντομάτες, κρεμμύδια, πρασινάδες και τα ρέστα γουστάρω εγώ. Πολύ σπάνια να φάω κοψίδια. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2023 12 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Μελιτζάνες, πιπεριές, ντομάτες, κρεμμύδια, πρασινάδες και τα ρέστα γουστάρω εγώ. Πολύ σπάνια να φάω κοψίδια. Έχεις μιλήσει με κάποιον ειδικό γι αυτό? 3 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, Waterfall-K mk2 είπε Έχεις μιλήσει με κάποιον ειδικό γι αυτό? Ιδιοκτήτη ψησταριάς ή βοσκό εννοείς? 3 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Ιδιοκτήτη ψησταριάς ή βοσκό εννοείς? Δεν είχα ακριβώς αυτό στο μυαλό μου, αλλά ναι, οι παραπάνω, ιδιαίτερα ο πρώτος, θα μπορούσε να σε βοηθήσει αρκετά... 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, Waterfall-K mk2 είπε Δεν είχα ακριβώς αυτό στο μυαλό μου, αλλά ναι, οι παραπάνω, ιδιαίτερα ο πρώτος, θα μπορούσε να σε βοηθήσει αρκετά... Ψητά μανιτάρια, πιπεριές, μελιτζάνες, κολοκυθάκια που ξέρω ότι είναι τα αγαπημένα σου, όλα στην ψησταριά γίνονται. Και μια πρέζα μπαλσάμικο, μαζί με τυρί στην σχάρα, μπόλικη ρίγανη, δύο νταμιζάνες κράσο, και .... άντε γεια. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Ψητά μανιτάρια, πιπεριές, μελιτζάνες, κολοκυθάκια που ξέρω ότι είναι τα αγαπημένα σου, όλα στην ψησταριά γίνονται. Και μια πρέζα μπαλσάμικο, μαζί με τυρί στην σχάρα, μπόλικη ρίγανη, δύο νταμιζάνες κράσο, και .... άντε γεια. Ωραία όλα (σχεδόν) αυτά βρε, αλλά παίζουν στην κατηγορία "Συνοδευτικά". Support band, καταλαβαίνεις. Λείπει η headliner act που είναι Πάντα το κρέας, και κυρίως στα κάρβουνα. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε Λείπει η headliner act που είναι Πάντα το κρέας, και κυρίως στα κάρβουνα. Κάθε Σ-Κ ο αδερφός μου βάζει κάρβουνα στην χτιστή ψησταριά στον κήπο. Ε, εγώ τρώω σαλατικά, και αν περισσέψει τίποτα από κρεατοψαρικά, τα τρώω μετά για να μην τα πετάξουμε. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις