Waterfall-K Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, MarLog είπε Είσαι μια αμόλυντη ψυχή βρε καταρράχτη Δεν ήμουν πάντα έτσι. Αλλά 4 χρόνια σε μοναστήρι του Θιβέτ με έκανε να δω τα πράγματα διαφορετικά.... 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2023 3 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε Δεν ήμουν πάντα έτσι. Αλλά 4 χρόνια σε μοναστήρι του Θιβέτ με έκανε να δω τα πράγματα διαφορετικά.... Είχε έρθει κι εκεί η Ελένη και σου μαγείρευε? 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2023 4 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Είχε έρθει κι εκεί η Ελένη και σου μαγείρευε? Εκεί φίλος ήμασταν σε συνεχή νηστεία, τρώγαμε ό,τι έβγαζε η γη, κυρίως καρπούς και ό,τι περπατούσε/κολυμπούσε/πετούσε. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, Waterfall-K mk2 είπε τρώγαμε ό,τι πετούσε. Εμ, γι' αυτό δεν πετάνε αεροπλάνα εκεί. 3 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Εμ, γι' αυτό δεν πετάνε αεροπλάνα εκεί. Για να είμαστε ακριβείς, άρχισαν να ξαναπετάνε αφότου έφυγα.... 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2023 Τα απλά πράγματα στη ζωή είναι που μετράνε. Ένα λουλούδι, μια βόλτα με τον σκύλο σου στην εξοχή, ένα ποτό με την παρέα, ένα Minimoog (), μια ομελέτα απ'τα χεράκια σου με σάλτσα ντομάτας/τριμμένο κεφαλοτύρι/φέτα/φρέσκο ψωμάκι και ένα ποτηράκι (500ml) Coca Zero, απλά, καθημερινά πραγματάκια που ομορφαίνουν τη ζωή... 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2023 6 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε Τα απλά πράγματα στη ζωή είναι που μετράνε. Ένα λουλούδι, μια βόλτα με τον σκύλο σου στην εξοχή, ένα ποτό με την παρέα, ένα Minimoog (), μια ομελέτα απ'τα χεράκια σου με σάλτσα ντομάτας/τριμμένο κεφαλοτύρι/φέτα/φρέσκο ψωμάκι και μια παλέτα μπύρες Pils, απλά, καθημερινά πραγματάκια που ομορφαίνουν τη ζωή... Εντάξει, το διόρθωσα. 1 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2023 Πολύ ομελέτα έχει πέσει η μου φαινεται; Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Κάτσε ρε Κώστα, κάτσε, τι "ομελέτα απ'τα χεράκια σου" μας τσαμπουνάς εκεί? Που είναι η Ελένη σήμερα? Ε? Το περίμενα ότι θα με ρωτήσεις. Η Ελένη μού ζήτησε να σου μεταφέρω το παρακάτω: "Μην ανησυχείς αγαπητέ Φιούζιε, είμαι μια χαρά στη υγεία μου και το αυτό εύχομαι και δι’υμάς." Αργότερα θα μου φέρει και κάνα-δυο τυροπιτάρια... 3 λεπτά πριν, Χάρης Ο είπε Πολύ ομελέτα έχει πέσει η μου φαινεται; Σπαγγέτι με κόκκινη σάλτσα σκεφτόμουν να φτιάξω σήμερα, αλλά η ζέστη είχε άλλα σχέδια... 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2023 36 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε και ένα ποτηράκι (500ml) Coca Zero, απλά, καθημερινά πραγματάκια που ομορφαίνουν τη ζωή... Ξεθαρεψαμε με την ασπαρταμη βλεπω... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις