Waterfall-K Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Λιγκουίνι με μύδια. Αρχοντόπουλο Εμένα μόλις μου ήρθε μια πίτσα Fan, αλλά δεν πεινάω, θα φάω αργότερα. Απλά παράγγειλα γιατί σπίτι υπάρχει μόνο γατοτροφή. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2023 19 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε σπίτι υπάρχει μόνο γατοτροφή. Και η Ελένη τι κάνει? Της το είπες ότι πεινάς? Έτσι όπως την κόβω, είναι ικανή να φτιάξει μουσακά νυχτιάτικα για να σου δώσει. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2023 39 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Έτσι όπως την κόβω, είναι ικανή να φτιάξει μουσακά νυχτιάτικα για να σου δώσει. Πίστεψε με, θα το έκανε. Αλλά νταξ, μην το ξεφτιλίσουμε εντελώς το θέμα... Με είχε πάρει τηλ. το απόγευμα πάντως και ρώταγε τι να μου φτιάξει, αλλά της είπα να κάτσει στ'αυγά της με τέτοια ζέστη. Από αύριο βλέπουμε... 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2023 47 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε Πίστεψε με, θα το έκανε. Αλλά νταξ, μην το ξεφτιλίσουμε εντελώς το θέμα... Με είχε πάρει τηλ. το απόγευμα πάντως και ρώταγε τι να μου φτιάξει, αλλά της είπα να κάτσει στ'αυγά της με τέτοια ζέστη. Από αύριο βλέπουμε... Τουλάχιστον όποτε πας και παίρνεις γλυκά (όπως την προηγούμενη φορά) της πας κανένα να φάει? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Τουλάχιστον όποτε πας και παίρνεις γλυκά (όπως την προηγούμενη φορά) της πας κανένα να φάει? Χτες πήρα, και της έδωσα φυσικά. Αλλά δεν τα πήρε, δεν είναι γενικά του γλυκού. Σήμερα πχ της είπα να της παραγγείλω καμια πίτσα μια και θα έπαιρνα κι εγώ, και μου λέει "σήμερα δεν τρώω ούτε λάδι". Κάποια γιορτή, κάποιο τάμα, δεν πολυκατάλαβα... Anyway, πείνασα τώρα. Πάω στη κουζίνα να πάρω την πίτσα και βλέπω 32C. Όπως καταλαβαίνεις, η πίτσα δεν χρειάστηκε ζέσταμα. 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2023 6 ώρες πριν, Waterfall-K mk2 είπε Χτες πήρα, και της έδωσα φυσικά. Αλλά δεν τα πήρε, δεν είναι γενικά του γλυκού. Σήμερα πχ της είπα να της παραγγείλω καμια πίτσα μια και θα έπαιρνα κι εγώ, και μου λέει "σήμερα δεν τρώω ούτε λάδι". Κάποια γιορτή, κάποιο τάμα, δεν πολυκατάλαβα... Anyway, πείνασα τώρα. Πάω στη κουζίνα να πάρω την πίτσα Ρε συ της ειπες οτι ξενοτρως? Δεν ειναι σωστα πραγματα αυτα 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2023 Δεν ανάβω μάτι με τέτοια ζέστη, που να με πληρώνουν! 4 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2023 15 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Δεν ανάβω μάτι με τέτοια ζέστη, που να με πληρώνουν! Θα έβαζα και λίγο ανθότυρο από πάνω, ή κατικι, ή γλυκιά μυζήθρα, ή έστω φέτα ρε παιδί μου. 3 2 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2023 Σύμφωνοι, αλλά είμαι αντιτυρικός. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Σύμφωνοι, αλλά είμαι αντιτυρικός. Γενικώς ή μόνο για τα άσπρα? Δηλαδή θα σε χάλαγε λίγη γραβιερούλα από πάνω? EDIT: Αν θέλεις υπερπαραγωγή, μπορείς να βάλεις πιπεριά, κρεμμύδι και οπωσδήποτε τζατζίκι. Επεξεργασμένο 13 Ιουλίου 2023 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις