Waterfall-K Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Σου μαγειρεύει και χοχλιούς? Δυστυχώς όχι. Έχω πάρα πολλά χρόνια να φάω, και ο τόπος είναι γεμάτος από δαύτα, με την πρώτη βροχή σκάνε μύτη δίπλα στο αλσύλλιο. Όταν ήμουν πιτσιρικάς τα μαζεύαμε και τα μαγειρεύαμε. Τότε βέβαια είχα και την μάνα μου με τις θειάδες μου παραδίπλα και έκαναν το "κυνήγι", σήμερα ποιος ασχολείται... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, dimsonic είπε Και ζηρο κι ασπαρταμες κομμενες ειπαμε Μπα....Οι ειδικοί λένε ότι μπορεί να υπάρξει πιθανότητα κινδύνου αν πίνεις καθημερινά περίπου 2,5 λίτρα Coca Zero. Αυτό όπως καταλαβαίνεις είναι μάλλον απίθανο. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2023 6 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε Μπα....Οι ειδικοί λένε ότι μπορεί να υπάρξει πιθανότητα κινδύνου αν πίνεις καθημερινά περίπου 2,5 λίτρα Coca Zero. Αυτό όπως καταλαβαίνεις είναι μάλλον απίθανο. Ναι αλλα θα μασηξεις και δυο τσίχλες και θα πιεις κα δυο καφεδες με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, dimsonic είπε Ναι αλλα θα μασηξεις και δυο τσίχλες και θα πιεις κα δυο καφεδες Nope. Τσίχλες δεν μασάω, και όσο για καφέδες πίνω σπάνια, και όταν πίνω βάζω ζάχαρη. Εγώ φοβάμαι μην μας πουν ξαφνικά ότι το Gin περιέχει κι αυτό ασπαρτάμη, εκεί φίλος θα έχουμε πρόβλημα.... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, Waterfall-K mk2 είπε Nope. Τσίχλες δεν μασάω, και όσο για καφέδες πίνω σπάνια, και όταν πίνω βάζω ζάχαρη. Εγώ φοβάμαι μην μας πουν ξαφνικά ότι το Gin περιέχει κι αυτό ασπαρτάμη, εκεί φίλος θα έχουμε πρόβλημα.... Τι ειν το gin? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, dimsonic είπε Τι ειν το gin? Επεξεργασμένο 10 Ιουλίου 2023 από Waterfall-K mk2 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2023 4 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε Τα 501 εχουν zero με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2023 4 λεπτά πριν, dimsonic είπε Τα 501 εχουν zero Όχι, μόνο original γεύση. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2023 Σπιτικά 4 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε Σπιτικά Ξέρω, ξέρω, δεν έφτιαξες εσύ τα κεμπάπ. Αλλά όπως μου είχες πει και την άλλη φορά, σιγά μην αρμέξεις την γελάδα να φτιάξεις τζατζίκι ε? Σλουρπ ... γιάμμυυυυυ. Επεξεργασμένο 11 Ιουλίου 2023 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις