Προς το περιεχόμενο

Τι τρώτε σήμερα/τώρα?

gmoukou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, fusiongtr είπε

Σου μαγειρεύει και χοχλιούς?

Δυστυχώς όχι. Έχω πάρα πολλά χρόνια να φάω, και ο τόπος είναι γεμάτος από δαύτα, με την πρώτη βροχή σκάνε μύτη δίπλα στο αλσύλλιο. Όταν ήμουν πιτσιρικάς τα μαζεύαμε και τα μαγειρεύαμε. Τότε βέβαια είχα και την μάνα μου με τις θειάδες μου παραδίπλα και έκαναν το "κυνήγι", σήμερα ποιος ασχολείται...image.gif.f53bbd8cf6cf8515c83264bd4d87b371.gif

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 λεπτά πριν, dimsonic είπε

Και ζηρο κι ασπαρταμες κομμενες ειπαμε

Μπα....Οι ειδικοί λένε ότι μπορεί να υπάρξει πιθανότητα κινδύνου αν πίνεις καθημερινά περίπου 2,5 λίτρα Coca Zero. Αυτό όπως καταλαβαίνεις είναι μάλλον απίθανο.

Specs talks, M🐮🐮gs walks

6 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε

Μπα....Οι ειδικοί λένε ότι μπορεί να υπάρξει πιθανότητα κινδύνου αν πίνεις καθημερινά περίπου 2,5 λίτρα Coca Zero. Αυτό όπως καταλαβαίνεις είναι μάλλον απίθανο.

Ναι αλλα θα μασηξεις και δυο τσίχλες και θα πιεις κα δυο καφεδες

με σήμα το μπιφτέκι

1 λεπτό πριν, dimsonic είπε

Ναι αλλα θα μασηξεις και δυο τσίχλες και θα πιεις κα δυο καφεδες

Nope. Τσίχλες δεν μασάω, και όσο για καφέδες πίνω σπάνια, και όταν πίνω βάζω ζάχαρη. Εγώ φοβάμαι μην μας πουν ξαφνικά ότι το Gin περιέχει κι αυτό ασπαρτάμη, εκεί φίλος θα έχουμε πρόβλημα....🤔

Specs talks, M🐮🐮gs walks

1 λεπτό πριν, Waterfall-K mk2 είπε

Nope. Τσίχλες δεν μασάω, και όσο για καφέδες πίνω σπάνια, και όταν πίνω βάζω ζάχαρη. Εγώ φοβάμαι μην μας πουν ξαφνικά ότι το Gin περιέχει κι αυτό ασπαρτάμη, εκεί φίλος θα έχουμε πρόβλημα....🤔

Τι ειν το gin?

με σήμα το μπιφτέκι

34 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε

Σπιτικά

Ξέρω, ξέρω, δεν έφτιαξες εσύ τα κεμπάπ.

Αλλά όπως μου είχες πει και την άλλη φορά, σιγά μην αρμέξεις την γελάδα να φτιάξεις τζατζίκι ε?

Σλουρπ ... γιάμμυυυυυ.

Επεξεργασμένο από fusiongtr
  • Χαχα 1

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου