dimsonic Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 10 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Και πολύ βασικό, με κουμπάκια. Αλλά όπως σε όλα τα κινητά .... δεν βλέπω τίποτα στην οθόνη, γέρασα. Εδώ δεν βλέπω στην οθόνη του υπολογιστή πια. Ασε ρε που γερασες. Ποσο εισαι 60? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 3 λεπτά πριν, dimsonic είπε Ασε ρε που γερασες. Ποσο εισαι 60? Το In a Silent Way που θεωρειται η αρχη του Φιουζιον ειναι το 69. Αρα ειναι 54 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 Ε δεν ειναι γερος. Απλα δεν συνηθισε να μη βλεπει κοντα ακομα 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Το In a Silent Way που θεωρειται η αρχη του Φιουζιον ειναι το 69. Αρα ειναι 54 Δύο χρονών ήμανε τότενες. Μπορεί να μην μου φαίνεται, αλλά είμαι της γενιάς των hippies. Επεξεργασμένο 5 Ιουλίου 2023 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 5 ώρες πριν, fusiongtr είπε Εγώ το έχω για μια ανάγκη, κάτι να τύχει δηλαδή και να χρειαστεί να επικοινωνήσω με κάποιον όταν δεν υπάρχει σταθερό κοντά. Προς το παρόν είμαι εγώ αυτός που επικοινωνούν σε αυτό όταν έχουν ανάγκη και έχει αρχίζει να με κουράζει 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 4 ώρες πριν, fusiongtr είπε Δύο χρονών ήμανε τότενες. Ίδια ηλικία με τον αδερφό μου έχεις. Κι αυτού επίσης δεν του φαίνεται, όλοι νομίζουν εμένα για πιο μεγάλο. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2023 Ποιοι ανώμαλοι φτιάχνουν σπαγγέτι στις 2:30πμ? Πολλοί φαντάζομαι.... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2023 Pork belly slow cooked για 12 ώρες και πατάτες daphnoise από Ναξο Ποίηση... 2 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2023 5 λεπτά πριν, Superfunk είπε Ποίηση... Μόλις γύρισα από το (αναγκαστικό) περπάτημα πτώσης κοιλούμπας. Νομίζω ότι η... ποίηση (και αυτή η στήλη) πρέπει να καταργηθεί. Υπάρχει και κόσμος σε δίαιτα λαίμαι. Δεν μπορεί να βλέπει... ποιητικό περιεχόμενο Βάλε έστω μια tele... 3 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MarLog Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2023 Πάνω που μου έλεγα «ωραίες μπάμιες έφτιαξες σήμερα ρε μεγάλε» Κλείδωσέ το βρε @Terry RoscoeBeck5 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις