Waterfall-K Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Όταν φτιάξει κοκκινιστό κουνουπίδι, θα πάρω ένα να βγάλω φωτό. Μην ξεχάσεις. Θα'ναι κρίμα να μην δούμε αυτό το αριστούργημα... Έτσι από περιέργεια ρε @fusiongtr, ποιο κινητό έχεις? Κοίτα μην μου πεις "δεν έχω καν κινητό φίλος", δεν θα το αντέξω. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2023 4 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε Έτσι από περιέργεια ρε @fusiongtr, ποιο κινητό έχεις? Κοίτα μην μου πεις "δεν έχω καν κινητό φίλος", δεν θα το αντέξω. Μια χαρά φωτό παίρνει, παλιά ανέβαζα από αυτό. Αλλά με τα 10άρια (τα windows) κάτι παίζεται και δεν παίρνουν ούτε το software που είχα ούτε καν μπορώ να μπω στην DCIM του. Και δεν συνδέεται ούτε με bluetooth (γίνεται pair, αλλά μου βγάζει μήνυμα ότι δεν βρίσκει σύνδεση όταν πάω να μεταφέρω φωτό). Κάτι περίεργο παίζει, αλλά βαριέμαι να το ψάξω παραπάνω. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmoukou Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2023 Ο Στράτος μια στιγμή πριν πάρει φωτο τα λαζάνια: 4 "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Ρε φίλε, αυτό είναι 13 χρόνια κινητό. Άντε πάρε κάτι καινούργιο, υπάρχουν πλέον 8πύρινα smartphones με IPS οθόνη και 13MP κάμερα στα €80. Επεξεργασμένο 4 Ιουλίου 2023 από Waterfall-K mk2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2023 28 λεπτά πριν, gmoukou είπε Ο Στράτος μια στιγμή πριν πάρει φωτο τα λαζάνια: Πέθανα λέμε. 25 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε Ρε φίλε, αυτό είναι 13 χρόνια κινητό. Άντε πάρε κάτι καινούργιο, υπάρχουν πλέον 8πύρινα smartphones με IPS οθόνη και 13MP κάμερα στα €80. Είπαμε δεν έχω smartphone. Μόνο 13 χρόνια? Νόμιζα ότι είναι πάνω από 15. Τι να το κάνω ρε φίλε το καινούριο κινητό? Να παίζω παιχνίδια? Το τηλέφωνο είναι τηλέφωνο. Για τα υπόλοιπα έχω τον υπολογιστή. Εδώ δεν έχω κάρτα ήχου ακόμα, κινητό θα πάρω? Κι αυτό που έχω, σπίτι είναι μόνιμα. Δεν το παίρνω καν μαζί μου. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2023 3 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Είπαμε δεν έχω smartphone. Το ξέρω, γι αυτό σου λέω να πάρεις ένα. Τέσπα, αν δεν το χρειάζεσαι μην παίρνεις. Πάρε τουλάχιστον μια κάμερα, δεν μπορεί να βασίζεσαι στο κινητό της μάνας σου για να παίρνεις pics τα λαζάνια και τα κουνουπίδια σου. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 Εγω είμαι μα Φασιον. Η ΜΟΝΗ χρησιμότητα του κινητού είναι για να παίρνεις κωδικούς για το web banking Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, LK είπε Η ΜΟΝΗ χρησιμότητα του κινητού είναι για να παίρνεις κωδικούς για το web banking Κι αυτό οι τράπεζες το έκαναν. Πιο παλιά σου έδιναν ένα τσουτσούνι που πάταγες το κουμπί και έφτυνε εξαψήφιο. Εγώ το έχω για μια ανάγκη, κάτι να τύχει δηλαδή και να χρειαστεί να επικοινωνήσω με κάποιον όταν δεν υπάρχει σταθερό κοντά. Επεξεργασμένο 5 Ιουλίου 2023 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 11 ώρες πριν, fusiongtr είπε Μια χαρά φωτό παίρνει, παλιά ανέβαζα από αυτό. Αλλά με τα 10άρια (τα windows) κάτι παίζεται και δεν παίρνουν ούτε το software που είχα ούτε καν μπορώ να μπω στην DCIM του. Και δεν συνδέεται ούτε με bluetooth (γίνεται pair, αλλά μου βγάζει μήνυμα ότι δεν βρίσκει σύνδεση όταν πάω να μεταφέρω φωτό). Κάτι περίεργο παίζει, αλλά βαριέμαι να το ψάξω παραπάνω. Ωραιο κινητό. Pocketable 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 9 λεπτά πριν, dimsonic είπε Ωραιο κινητό. Pocketable Και πολύ βασικό, με κουμπάκια. Αλλά όπως σε όλα τα κινητά .... δεν βλέπω τίποτα στην οθόνη, γέρασα. Εδώ δεν βλέπω στην οθόνη του υπολογιστή πια. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις