Spyros Delta Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Εγώ αλλάζω ακόμα. Αλλά δεν είμαι της σούπας. Τρώω μόνο ότι τρώγεται με πιρούνι. Κουτάλι (της σούπας) έχω να χρησιμοποιήσω καμιά τριανταριά χρόνια. Τοτε αν πας Θεσ/νικη (στον Τσαρουχα) να δοκιμασεις (αν βρεις) νταμαρι. Ειναι το φιλετο της κοιλιας που κανουνε πατσα. Απο ολη την κοιλια βγαινουν 2 μεριδες να φανταστεις. . Επεξεργασμένο 3 Ιουλίου 2023 από Spyros Delta 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε Τοτε αν πας Θεσ/νικη (στον Τσαρουχα) να δοκιμασεις (αν βρεις) νταμαρι. Γνώστης 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 3 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Έφτιαχνε ο πατέρας μου και φεύγαμε από το σπίτι Οπότε ήταν hate issue... Μέχρι που ένα βράδυ (χρόνια αργότερα) μετά από ένα ποτάμι ξύδια, το στομάχι μου ήταν σε μαύρα χάλια και με πήγαν (με το ζόρι) για πατσά- κοιλιά όμως. Και εκεί δημιουργήθηκε ένα άλλος μεγάλος Καμιά φορά φτιάχνω και στο σπίτι. Ναι η αληθεια ειναι οτι κι εγω με πατσα ξεκινησα. Το ποδι ηταν too much. Μετα ομως ... οταν περασα στο ποδι δεν ξανακοιταξα κοιλια. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Κουτάλι (της σούπας) έχω να χρησιμοποιήσω καμιά τριανταριά χρόνια. Νομίζω ξέρω τον τρόπο να σε κάνω να ξαναγαπήσεις τα γλυκά και παράλληλα να ξαναχρησιμοποιήσεις κουτάλια. Το παρακάτω σετ με κουταλάκια του γλυκού σε σχήμα κιθάρας θα σε βοηθήσει στα πρώτα σου βήματα προς την κανονικότητα. Επεξεργασμένο 3 Ιουλίου 2023 από Waterfall-K mk2 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, Waterfall-K mk2 είπε σε σχήμα κιθάρας μπάσου Είναι όλα τετράχορδα 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Είναι όλα τετράχορδα Όντως, τώρα το είδα. Δεν πειράζει, πάρ΄'τα εσύ. Για τον φιούζιον βρήκα τα παρακάτω. 1 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε Για τον φιούζιον βρήκα τα παρακάτω. Αν τα δεις προσεκτικά, θα προσέξεις ότι έχουν έξι κλειδιά αλλά τέσσερεις χορδές. Απάτη φίλως. Μπασοκίθαρο λαίμαι. EDIT: Κουταλάκια του γλυκού χρησιμοποιώ (πχ όταν τρώω παγωτό). Της σούπας μου είναι άχρηστα. Επεξεργασμένο 3 Ιουλίου 2023 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Αν τα δεις προσεκτικά, θα προσέξεις ότι έχουν έξι κλειδιά αλλά τέσσερεις χορδές. Απάτη φίλως. Ρε τους αλήτας! Όλα έτσι είναι, πουθενά κουτάλια με έξι χορδες. Μόνο κάτι ξύλινα υπάρχουν άνευ χορδών. (τώρα θα πεταχτεί ο Terry και θα πει "ρε σεις, αυτά είναι εξάχορδα μπάσα") 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 8 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Αν τα δεις προσεκτικά, θα προσέξεις ότι έχουν έξι κλειδιά αλλά τέσσερεις χορδές. Απάτη φίλως. Μπασοκίθαρο λαίμαι. EDIT: Κουταλάκια του γλυκού χρησιμοποιώ (πχ όταν τρώω παγωτό). Της σούπας μου είναι άχρηστα. Ναι αλλά αν παρατηρήσουμε ακόμα καλύτερα, βλέπουμε πως έχουν κ διαφορά στο σκεηλ. Άρα είναι όντως κιθάρες τα τελευταία κ μπάσα τα πρώτα κ απλώς ο τύπος βαριοταν να περάσει 2 έξτρα χορδές κ το κούρδισμα 3 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε Ρε τους αλήτας! Όλα έτσι είναι, πουθενά κουτάλια με έξι χορδες. Μόνο κάτι ξύλινα υπάρχουν άνευ χορδών. (τώρα θα πεταχτεί ο Terry και θα πει "ρε σεις, αυτά είναι εξάχορδα μπάσα") Νέκ θεού αριστερόχειρες γουεητ ριλιφ στρατοκαστερ βλέπω.... 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Νέκ θεού αριστερόχειρες γουεητ ριλιφ στρατοκαστερ βλέπω.... ? 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις