Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Τον χειμώνα τα κουνουπίδια τα κατεβάζω τρία τρία. Φίλος με μπρόκολα και κουνουπίδια είμαι junkie. Η πλάκα είναι ότι μέχρι τα 20τόσα όχι να φάω, ούτε να μυρίσω... Και είμαι καλεσμένος σε ένα σπίτι (κάτι σαν γιορτή) και είχε κουνουπίδι ογκρατέν. Δεν ξέρω τι "όνειρο" είδα και δοκίμασα. Αφτό ήταν 2 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, Terry RoscoeBeck5 είπε Φίλος με μπρόκολα και κουνουπίδια είμαι junkie. #meToo# Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 19 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε 4 γλυκά είναι ρε συ, τι σε σόκαρε? Θυμάμαι παλιά μου είχε πει μια διαιτολόγος: Τι γλυκά τρως; 3 σοκολάτες στην καθισιά. Δηλαδή; Μια Kinder, μια ION και μια Lacta. Και αφού θα σου μείνει η γεύση της τελευταίας γιατί δεν τρως μόνο την τελευταία; Ενδιαφέρον, δεν το είχα σκεφτεί... 1 5 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, Nekkon είπε μια Lacta. Ούτε να την μυρίσω. Από τις χειρότερες σοκολάτες που έχω φάει. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 5 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Η πλάκα είναι ότι μέχρι τα 20τόσα όχι να φάω, ούτε να μυρίσω... μετοο 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 3 λεπτά πριν, Nekkon είπε Και αφού θα σου μείνει η γεύση της τελευταίας γιατί δεν τρως μόνο την τελευταία; Ενδιαφέρον, δεν το είχα σκεφτεί... Άσχετη... 3 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Και με το ποδι το ιδιο. Αλλαζα πεζοδρομιο στα πατσατζιδικα. Μεχρι που με πεισανε να δοκιμασω. Τωρα φτιαχνουμε και στο σπιτι. . Επεξεργασμένο 3 Ιουλίου 2023 από Spyros Delta Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, Spyros Delta είπε Και με το ποδι το ιδιο. Αλλαζα πεζοδρομιο στα πατσατζιδικα. Μεχρι που με πεισανε να δοκιμασω. Τωρα φταχνουμε και στο σπιτι. Επιτέλους, μια λογική απάντηση. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, Spyros Delta είπε Αλλαζα πεζοδρομιο στα πατσατζιδικα. Εγώ αλλάζω ακόμα. Αλλά δεν είμαι της σούπας. Τρώω μόνο ότι τρώγεται με πιρούνι. Κουτάλι (της σούπας) έχω να χρησιμοποιήσω καμιά τριανταριά χρόνια. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε Και με το ποδι το ιδιο. Αλλαζα πεζοδρομιο στα πατσατζιδικα. Μεχρι που με πεισανε να δοκιμασω. Τωρα φτιαχνουμε και στο σπιτι. Έφτιαχνε ο πατέρας μου και φεύγαμε από το σπίτι Οπότε ήταν hate issue... Μέχρι που ένα βράδυ (χρόνια αργότερα) μετά από ένα ποτάμι ξύδια, το στομάχι μου ήταν σε μαύρα χάλια και με πήγαν (με το ζόρι) για πατσά- κοιλιά όμως. Και εκεί δημιουργήθηκε ένα άλλος μεγάλος Καμιά φορά φτιάχνω και στο σπίτι. 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις