Spyros Delta Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 3 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Ρε διάολε, τι βάζεις κάθε φορά ... Από τα αγαπημένα μου είναι το κοκκινιστό κουνουπίδι στην κατσαρόλα. Για παρτυ σου. Το ηξερα. Στο τσακ προλαβα και τραβηξα φωτο. 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, fusiongtr είπε Από τα αγαπημένα μου είναι το κοκκινιστό κουνουπίδι στην κατσαρόλα. τι ειναι αυτα που τρωτε ωρε παιδες; 2 Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 4 λεπτά πριν, Χάρης Ο είπε τι ειναι αυτα που τρωτε ωρε παιδες; Φαντάσου ότι το κοκκινιστό κουνουπίδι δεν το τρώνε ούτε οι vegans... 3 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε Φαντάσου ότι το κοκκινιστό κουνουπίδι δεν το τρώνε ούτε οι vegans... Και ποιος σου είπε εσένα ότι είμαι vegan φίλως? Ε? Ποιος? 11 λεπτά πριν, Χάρης Ο είπε τι ειναι αυτα που τρωτε ωρε παιδες; Φαγητάρα πρώην Βαρτάνη μου. Μέχρι και την κατσαρόλα μπορεί να δαγκάσω άμα έχουμε τέτοιο φαγί. Επεξεργασμένο 3 Ιουλίου 2023 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Και ποιος σου είπε εσένα ότι είμαι vegan φίλως? Ε? Ποιος? Κανείς. Απλά επισημαίνω ότι ούτε αυτοί δεν τρώνε κουνουπίδι. Αλλά περί ορέξεως.... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, Waterfall-K mk2 είπε ούτε αυτοί δεν τρώνε κουνουπίδι. Σοβαρά τώρα? Αλλά να μου πεις αυτοί δεν τρώνε και σύκα, στο κουνουπίδι θα κολλήσουνε? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε δεν τρώνε και σύκα Γιατί? Πρώτη φορά το ακούω αυτό Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Αλλά να μου πεις αυτοί δεν τρώνε και σύκα Σε παγωτο ΑΓΝΟ τα θυμαται κανεις? 1 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, vrasidas27 είπε Σε παγωτο ΑΓΝΟ τα θυμαται κανεις? Nope... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, Waterfall-K mk2 είπε Nope... Τωρα το βγαζει η ΚΡΙΚΡΙ αλλα που να συγκριθουν με τα αναλογικα παγωτα των 80ζ 2 2 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις