Waterfall-K Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 10 λεπτά πριν, Nekkon είπε Θυμάμαι παιδάκι τη γκαζόζα να τη λέμε ξινό νερό... Άλλη χώρα, άλλα ήθη, άλλα έθιμα, διαφορετικές συνήθειες και γλώσσα... 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 4 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε Άλλη χώρα, άλλα ήθη, άλλα έθιμα, διαφορετικές συνήθειες και γλώσσα... Εντωμεταξύ το παλικάρι που κάνει το φούρναρη είναι ίδιος ο Αβραάμ Παπαδόπουλος 2 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 5 λεπτά πριν, Nekkon είπε Εντωμεταξύ το παλικάρι που κάνει το φούρναρη είναι ίδιος ο Αβραάμ Παπαδόπουλος Ευτυχώς που υπάρχει το Google και μαθαίνουμε κι εμείς που δεν ασχολούμαστε καθόλου με το ποδόσφαιρό ποιος στον είναι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος... 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 47 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε Κάτι σαν εμένα με την μπύρα δηλαδή, άντε να πιω κάνα ποτηράκι max Βγάλανε μπύρα max? 3 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Βγάλανε μπύρα max? Μακς. Ψωμιάδης. Ο σχωρεμένος ο πρόεδρας 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, Nekkon είπε Μακς. Ψωμιάδης. Ο σχωρεμένος ο πρόεδρας Πες το κι έτσι ... 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Πες το κι έτσι ... 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 17 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Βγάλανε μπύρα max? Είμαι ο μόνος που μετά το ποστ σου σκέφτηκα το παρακάτω pc game?(ναι, είμαι...) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 Κουνουπίδι γιαχνί και ένα κομμάτι τηγανητό. 2 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 Ρε διάολε, τι βάζεις κάθε φορά ... Από τα αγαπημένα μου είναι το κοκκινιστό κουνουπίδι στην κατσαρόλα. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις