fusiongtr Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Κ μιας κ ειπα γαλα ας κανω μια ερωτηση. Τι γαλα προτιματε? Εγω για πλακα κατσικισιο. Απο τοτε που το ξανανακαλυψα δε μπορω να πιω πλεον αγελαδινο γαλα. Ότι κατσικίσιο (κρέας, γάλα, τυρί, κλπ), μου αρέσει τρελά. Αλλά πίνω αγελαδινό γιατί είναι στο καλάθι του νοικοκυριού. Επεξεργασμένο 21 Ιουνίου 2023 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmoukou Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, vrasidas27 είπε Κ μιας κ ειπα γαλα ας κανω μια ερωτηση. Τι γαλα προτιματε? Εγω για πλακα κατσικισιο. Απο τοτε που το ξανανακαλυψα δε μπορω να πιω πλεον αγελαδινο γαλα. Κι εγώ φαν του κατσικίσιου πλέον. Με τη διαφορά οτι δεν το καταναλώνω ως έχει, αλλά, το χρησιμοποιώ για να φτιάξω κεφίρ (και οι διαφορά του κεφιρ χρησιμοποιώντας διαφορετικά γάλατα εννοείται εξίσου τεράστια). Επεξεργασμένο 22 Ιουνίου 2023 από gmoukou 2 "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2023 1 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 Φιλέτο μπούτι μαριναρισμένο, σεφταλιές, μπιφτέκια και σουβλάκια χοιρινά. Απλά κ ωραία, ψήσιμο στην αυλή, ωραία κρέατα Σαλονικιώτικα. Έφαγα σαν ζώο 7 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 6 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 Όλοι στη δίαιτα βλέπω. Και σωστά, καλοκαιράκι έχουμε, τρώμε ελαφριά... 3 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 Η FM-X/AWM2/Wavetable/VA/Additive Ομελέτα Του Πληκτρά με 256-voice polyphony & 16-part multitimbrality. Χωρίς πλάκα, αν δεν είχα κάνει την παγκόσμια καριέρα που έκανα σαν μουσικοσυνθέτης, θα μπορούσα να έχω κάνει ανάλογη καριέρα στη μαγειρική... 3 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 Για πες τα specs. Φασόλια είναι αυτά? 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Για πες τα specs. Φασόλια είναι αυτά? "Trolley: τι να τα κάνεις τα specs ρε Fusion? Η γεύση είναι το παν, όλα τα άλλα έπονται..." 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, Waterfall-K mk2 είπε "Trolley: τι να τα κάνεις τα specs ρε Fusion? Η γεύση είναι το παν, όλα τα άλλα έπονται..." Ναι, αλλά από φωτό πώς να ξέρω την γεύση? Γι' αυτό θέλω τα specs, να ξέρω τι έχει μέσα δηλαδής. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις