nklshp Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 Με κερασαν τα συναδερφακια…βασικα η μαμα εταιρεια κερασε… περα απο την πλακα, μου αρεσαν!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 Στην Γερμανια να φανταστω? Απ'οτι ξερω εκει εχουν μανια με αυτα τα λευκα σπαραγγια, και τις λιγες βδομαδες του χρονου που ειναι στην εποχη τους τους δινουν και καταλαβαινουν. Δεν νομιζω να εχω δοκιμασει ποτε, απο την αλλη δεν ειμαι και ο μεγαλυτερος σπαραγγοφαν οποτε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nklshp Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, odis13 είπε Στην Γερμανια να φανταστω? Απ'οτι ξερω εκει εχουν μανια με αυτα τα λευκα σπαραγγια, και τις λιγες βδομαδες του χρονου που ειναι στην εποχη τους τους δινουν και καταλαβαινουν. Δεν νομιζω να εχω δοκιμασει ποτε, απο την αλλη δεν ειμαι και ο μεγαλυτερος σπαραγγοφαν οποτε... Οπως ακριβως τα λες, οπως με ενημερωσαν η εποχη τους ειναι περιπου ενα διμηνο, απο μεσα Απριλη εως Ιουνιο. Ναι ειναι φανατικοι!!! Επεξεργασμένο 9 Ιουνίου 2023 από nklshp 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2023 Στις 9/6/2023 στις 6:11 ΜΜ, vrasidas27 είπε Αλλά μου άνοιξες την όρεξη για γλυκό βρε μπαγασα! Προφιτερόλ με παγωτό δεν είναι κορυφαίο; Αρκετά γλυκό σε σημείο να το πεις και λιγωτικό, αλλά αν φας λίγο μια χαρά. Έφαγα πολύ για την ιστορία. Επίσης, που θυμήθηκες τον Ibagaza; 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, Nekkon είπε Προφιτερόλ με παγωτό δεν είναι κορυφαίο; Αρκετά γλυκό σε σημείο να το πεις και λιγωτικό, αλλά αν φας λίγο μια χαρά. Έφαγα πολύ για την ιστορία. Επίσης, που θυμήθηκες τον Ibagaza; Τι εννοεις να φας λιγο? Αν δε σου κανει κοπο ανεβασε ενα τιουτοριαλ πως γινεται αυτο 3 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2023 Στις 9/6/2023 στις 6:29 ΜΜ, fusiongtr είπε Να ρωτήσουμε τον Νέκκονα πώς το γράφει ὁ Νέκκων τοῦ Νέκκονος τῷ Νέκκονι τὸν Νέκκονα ὦ Νέκκον 1 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2023 Άρα είχα δίκιο δηλαδής? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2023 6 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Άρα είχα δίκιο δηλαδής? Σωστός ο Φιούζιος 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2023 7 λεπτά πριν, Nekkon είπε Σωστός ο Φιούζιος Για... μπες στο αλλο θρεντ να δω κατι 2 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2023 Πίτσα + 3x μπισκοτόγλυκο. Όλα απ'τα χεράκια μου (θα περάσουν...) 3 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις