fusiongtr Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μάγκες μου, σήμερα (και όχι μόνο), έχουμε λαζάνια με σπανάκι, πράσσο και τυριά. Τρελαίνομαι ..... Απλά είναι τα πράγματα εδώ. Ζεματάς το σπανάκι σε κατσαρόλα να πέσει ο όγκος του. Βάζεις σε μεγάλο τηγάνι κρεμμύδι ψιλοκομμένο, το πράσσο, και το σπανάκι με λίγο λαδάκι να σωταριστούν, Τα πλακώνεις στα μπαχάρια. Τα βγάζεις από το τηγάνι, και πετάς το ελάχιστο ζουμάκι που έμεινε στο τηγάνι σε ταψί. Στρώνεις τα λαζάνια πάνω από το ζουμάκι. Φτιάχνεις μια ελαφριά μπεσαμέλ (εναλλακτικά με γιαούρτι και αυγά, εδώ είναι πλήρης) και πετάς λίγο στον πάτο του ταψιού. Στρώνεις γέμιση (σπανάκι πράσσο) πάνω στα λαζάνια προσθέτοντας τυριά (φέτα, γραβιέρα, κλπ), ξαναστρώνεις λαζάνια, κλπ. Στο τέλος πετάς από πάνω την μπεσαμέλ και τα υπόλοιπα τυριά, στον φούρνο και γειά σας. Επεξεργασμένο 12 Φεβρουαρίου 2021 από fusiongtr 5 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannisp Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2021 her majesty..προβατινα 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, yannisp είπε her majesty..προβατινα Α να χαθείς ρε. Ίσα που πρόλαβα να φωτογραφίσω. Υγιεινά και πεντανόστιμα. Στα -18kg ειμαι και συνεχιζω Επεξεργασμένο 13 Φεβρουαρίου 2021 από Spyros Delta 5 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2021 -18?? Σε ζηλευω... Εγω πηρα 10 κιλα τελυταιο ετος. Πολλες φορες προσπαθησα να φωτογραφησω το γευμα μου, αλλα δεν μπορω να βρω πως τραβα πανοραμικη το κινητο μου... 7 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, yannisp είπε her majesty..προβατινα Ναουγιατακιν 1 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmoukou Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Spyros Delta είπε Στα -18kg ειμαι και συνεχιζω Μπράβο Σπύρο! Κρατα γερά και θα δεις, θα γυρίσει ο τροχός και τη προβατίνα ΕΣΥ θα τρως! 4 "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ο μικρός ζήτησε "classic burger" ...(πουδιαλοτοεχειδειδενκσερω).. Του εφΚιαξα ένα (δηλαδή 6) Πακρατιωτικο,στη φωτο εικονιΖωνΤε τα 2 που πρόλαβα να φωτογραφιΞω (το πίσω ινε μπακ απ) Επεξεργασμένο 13 Φεβρουαρίου 2021 από Superfunk 7 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmoukou Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Superfunk είπε Ο μικρός ζήτησε "classic burger" ...(πουδιαλοτοεχειδειδενκσερω). Τα παιδιά βλέπουν τους γονείς και μαθαίνουν. Πες ότι θα σε είδε καμία μέρα να πελεκάς εκεί κανένα τριπατο και άσε αυτά που ξες. (Έπος το μπέργκερ μάστορα) Υγ: άμα χρειαστείτε κι άλλο γιο είμαι διαθέσιμος προς υιοθέτηση Επεξεργασμένο 13 Φεβρουαρίου 2021 από gmoukou 4 "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2021 22 λεπτά πριν, gmoukou είπε άμα χρειαστείτε κι άλλο γιο είμαι διαθέσιμος προς υιοθέτηση Ξέρεις τι παρατηρώ? Ότι θέλει ο γιος. Μπριζόλα ο μικρός? Μπριζόλα. Μπέργκερ? Μπέργκερ. Αλλά αυτά είναι εύκολα. Άμα σε υιοθετήσει εσένα, και του ζητήσεις κανένα κονφί χήνας με τερίνα λαχανικών με τυριά τι γίνεται μετά? 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmoukou Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2021 11 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Άμα σε υιοθετήσει εσένα, και του ζητήσεις κανένα κονφί χήνας με τερίνα λαχανικών με τυριά τι γίνεται μετά? Εγώ δε βρίζω. Βολεύομαι και με ταπεινά pulled pork σάντουιΤΣιζ 1 "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις