σκούφοΣ Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 Χρόνια πολλά Νεκκωνα! Ο,τι επιθυμείς! Δε κάνω αστειακι για την τελε στην τούρτα . Αλλά μου άνοιξες την όρεξη για γλυκό βρε μπαγασα! 1 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 Χρόνια Πολλά Νέκκονα. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Χρόνια Πολλά Νέκκονα. Με όμικρον γράφεται; 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, vrasidas27 είπε Με όμικρον γράφεται; Δεν ξέρω, το πάω όπως το Νέστορα. Νέστωρ, Νέστορας. Αλλά μάλλον με ωμέγα πρέπει να γράφεται. Να ρωτήσουμε τον Νέκκονα πώς το γράφει. 1 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Δεν ξέρω, το πάω όπως το Νέστορα. Νέστωρ, Νέστορας. Αλλά μάλλον με ωμέγα πρέπει να γράφεται. Να ρωτήσουμε τον Νέκκονα πώς το γράφει. Ναι μόλις τελειώσει την τούρτα, καλό θα ήταν να μας πει 2 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nklshp Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 Τι είναι αυτό το πορτοκαλί ζουμί στην κανατούλα? Αυτά τα άσπρα τα τσουτσούνια, σαν λαμπάδες είναι μωρέ αδερφάκι μου. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 9 λεπτά πριν, nklshp είπε Ωραίες φωτογραφίες των υλικών. Μόλις γίνει το φαγητό, πόσταρε μια-δυο ακόμα φωτός να το δούμε έτοιμο. 3 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nklshp Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 5 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Τι είναι αυτό το πορτοκαλί ζουμί στην κανατούλα? Αυτά τα άσπρα τα τσουτσούνια, σαν λαμπάδες είναι μωρέ αδερφάκι μου. Καυτο βουτυρο. Για να πω την αληθεια, δεν ηταν ασχημα τα ασπρα σπαράγγια, αλλα καμια συγκριση με τα δικα μας αγρια σπαραγγια με ανιθο και φρεσκο κρεμμυδακι ομελετα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 Μη μου πεις οτι πληρωσατε για αυτα τα .......πραγματα. 3 Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις