Giorgos rockstep Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2021 15 λεπτά πριν, gmoukou είπε Την έχω φτιάξει και γω στο παρελθόν και έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον! Όπως επίσης εξαιρετικότατη είναι και η μακαρονάδα με πέστο πιπεριάς Φλωρίνης! Για πεςςςςς Συνταγη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmoukou Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, Giorgos rockstep είπε Για πεςςςςς Δεν έχει διαφορά με το πως φτιάχνονται οι πέστο γενικά. Χρειάζεσαι το βασικό σου υλικό (πατζάρι, πιπεριά, βασιλικό κλπ), ξυροκάρπι, τυράκι, σκόρδο, λάδι, αλατοπίπερο. Μπλέντερ τα πάντα με φθίνουσα σειρά σκληρότητας, το αποθηκεύεις και χρησιμοποιείς κατα βούληση. Εγώ μέχρι να το αποστηθίσω ακολουθούσα τη παρακάτω συνταγή με τη διαφορά οτι δεν έβαζα βασιλικό, αντί για καρύδια έβαζα αμύγδαλα (με το καρύδι μου φαίνεται πιο βαριά) και πάντα μα πάντα παρμεζάνα αντι φέτας (προσωπικό γούστο) https://northtown.gr/πέστο-με-κόκκινες-πιπεριές-φλωρίνης-κ/ 2 1 "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, gmoukou είπε Χρειάζεσαι το βασικό σου υλικό (πατζάρι, πιπεριά, βασιλικό κλπ), ξυροκάρπι, τυράκι, σκόρδο, λάδι, αλατοπίπερο. αντί για καρύδια έβαζα αμύγδαλα Εγώ βάζω και λίγο μουστάρδα ανάλογα με το βασικό υλικό, (πχ σε πατζάρι δεν θα έβαζα), και για ξηροκάρπι βάζω φυστίκια (peanuts που τρώμε με το ποτάκι) ψημένα. Μπορεί να ρίξω και λίγο φυστικοβούτυρο. Επεξεργασμένο 11 Φεβρουαρίου 2021 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmoukou Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2021 12 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Μπορεί να ρίξω και λίγο φυστικοβούτυρο. Ωπα, τι τρελό πλοτ τουιστ ήταν αυτό;;; Επίσης, η μουστάρδα με τι σκοπό; To spice things up? "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, gmoukou είπε Επίσης, η μουστάρδα με τι σκοπό; To spice things up? Δίνει όντως μια οξύτητα (περιέχει ξύδι έτσι κι αλλιώς) που μου αρέσει πολύ (ειδικά στις πιπεριές Φλωρίνης θα έβαζα οπωσδήποτε), αλλά ταυτόχρονα κάνει την πέστο να "τσιμπάει" και λίγο (spicy). Επεξεργασμένο 11 Φεβρουαρίου 2021 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmoukou Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2021 @fusiongtrαπ'τον σλονιμσκι στις alt #5 πέστο, έχει αλλάξει η ζωή μου εδω μέσα! 1 "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2021 Μόλις τώρα, gmoukou είπε @fusiongtrαπ'τον σλονιμσκι στις alt #5 πέστο, έχει αλλάξει η ζωή μου εδω μέσα! Σιγά μην έπαιζα εγώ συμβατικά πράγματα στο μαγείρεμα ασούμε. Fusion είπαμε. Out. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2021 ΕφΚιαΞα pulled pork...18 ώρες στο slow cooker το μπουτακι(με το λίπος) με σκόρδο,κρεμμύδι,καπνιστή και καυτερή πάπρικα, 2 καρότα, ζωμό κότας σπιτικό, κύμινο, κολιαντρο σπασμενο,δεντρολίβανο, θυμάρι και λίγο 5 spice mix... Είπα να φΚιαξω ένα σαντουιτσακι γιαδεκατΓιανο για να δω αν πέτυχε... ΛΓιωνει το άτιμο, λγιώνει... 7 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2021 Aaaaww yiisss, αυτα ειναι. Αν και επρεπε να το πας ενα λεβελ πιο πανω, να δεσεις τους χυμους που μεινανε απο το μαγειρεμα σε μια σαλτσουλα και να πεταξεις το pulled pork μεσα να ρουφηξει τα παντα να γινει κολασηηηηηηηη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, odis13 είπε Aaaaww yiisss, αυτα ειναι. Αν και επρεπε να το πας ενα λεβελ πιο πανω, να δεσεις τους χυμους που μεινανε απο το μαγειρεμα σε μια σαλτσουλα και να πεταξεις το pulled pork μεσα να ρουφηξει τα παντα να γινει κολασηηηηηηηη Τα εκανα μπρε....απλα το φυλαΓω για το βραδυ....παιδΓια είμαστε? Απλα με Εφαγε η λιγουρα....και ηθελα instant γκρατιφικεΙσον που λενε και στο χωρΓιο μου... Επεξεργασμένο 12 Φεβρουαρίου 2021 από Superfunk 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις