Spyros Delta Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 5 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 Τι, αυτά τα τρία μόνο? Σκέτα? Μου γκρεμίζεις τον μύθο που είχα πλάσει για σένα. 1 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Τι, αυτά τα τρία μόνο? Σκέτα? Μου γκρεμίζεις τον μύθο που είχα πλάσει για σένα. Εχει αλλα 3-4 τουλαχιστον καβατζωμενα και αλευρωμένα κάτω απο τη σίτα. Τηγανίζονται! Επεξεργασμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 από shelter 3 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, shelter είπε Εχει αλλα 3-4 τουλαχιστον καβατζωμενα και αλευρωμένα κάτω απο τη σίτα. Τηγανίζονται! Σύμφωνοι, αλλά δεν θα φάει και κανένας άλλος? Μόνος του είναι πάλι? Που είναι η σύζυγος βρε Σπύρο? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Σύμφωνοι, αλλά δεν θα φάει και κανένας άλλος? Μόνος του είναι πάλι? Που είναι η σύζυγος βρε Σπύρο? Η φωτογραφια έχει μονο τα 2 μέρη της τριλογίας. Αριστερά παίζει να ειναι η λεκάνη με το αλεύρι με τα υπόλοιπα. Δεξιά αποτυπώνεται λογικά το τηγάνι και το καθαρό πιάτο με τα τηγανισμένα. 1 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Σύμφωνοι, αλλά δεν θα φάει και κανένας άλλος? Μόνος του είναι πάλι? Που είναι η σύζυγος βρε Σπύρο? 9 κομμάτια ήταν. Έτσι για μεζέ με τις Και φυσικά σαλάτα με φέτα και κρεμμύδι πάντα με τηγανητό ψάρι. Κά μπόλικο λάδι για βούτες. Συνήθεια από παλιά. (Μαργαρώ ψαροταβέρνα Χατζηκυριάκειο) Επεξεργασμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 από Spyros Delta 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, shelter είπε Η φωτογραφια έχει μονο τα 2 μέρη της τριλογίας. Αριστερά παίζει να ειναι η λεκάνη με το αλεύρι με τα υπόλοιπα. Δεξιά αποτυπώνεται λογικά το τηγάνι και το καθαρό πιάτο με τα τηγανισμένα. Ε, καλά, το ξέρω ότι είναι μισή η φωτό. Δεν φαίνονται η χωριάτικη, τα χόρτα, το ψωμί και ο κράσος. Δεν λες πάλι καλά που τα πρόλαβε κι αυτά ... Συνήθως φωτογραφίζει μόνο τα κόκκαλα. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 35 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε Και φυσικά σαλάτα με φέτα και κρεμμύδι πάντα με τηγανητό ψάρι. Κά μπόλικο λάδι για βούτες. Συνήθεια από παλιά. (Μαργαρώ ψαροταβέρνα Χατζηκυριάκειο) Εμ έτσι ντε, να αποσαφηνίζονται κάποια πράματα. Είχα οπλίσει ερώτηση ντόντε εστά ελ ακομπανιαμέντο, αλλά δεν την έκανα γιατί ήμουν σίγουρος ότι κάπου υπήρχαν εκτός κάδρου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 Πρασομπατζίνα! Η μπατζίνα ειναι μια ζυμαροπιτα, πίτα δίχως φύλλο δηλαδη, συνήθως φτιαγμένη με τριμμένο κολοκυθάκι και φέτα, αναμειγμένα μέσα σε μια ζύμη-χυλό απο αλευρι, ελαιολαδο, αυγα και γιαουρτι (ή γαλα). Ειχα φτιάξει την προηγούμενη βδομάδα μια τυπική μπατζίνα με κολοκυθάκι και μου ήρθε η όρεξη να πειραματιστώ λίγο με το concept. Εδω αντί για κολοκυθάκι έβαλα πράσο και φρέσκο κρεμμυδάκι σιγομαγειρεμένα σε μπόλικο ελαιόλαδο (σχεδόν confit), αρωματισμένα με σπόρους μάραθου και κύμινου. Δεν εβαλα επισης καλαμποκάλευρο όπως συνηθίζεται, το σκέτο λευκό μου φαινόταν καλύτερος συνδυασμός με το πράσο. Και αντι για φέτα έβαλα ένα παρεμφερες τούρκικο λευκό τυρί για πίτες, το kombi, μιας και το είχα πρόχειρο στο ψυγείο. Το πρώτο πείραμα αφανίστηκε εντος 12ωρου, άυριο μεθαύριο θα επιχειρήσω και μια άλλη, αρκετά πιο εξοτική παραλλαγη που μου ηρθε... 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ωρε φίλε... έπρεπε να ποστάρεις και την παραδοσιακή όμως.... Μου έφερες ιδέα απο παιδική μνήμη στο μυαλό τώρα... Αναμένουμε και την επόμενη Επεξεργασμένο 1 Δεκεμβρίου 2023 από shelter Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις