Shelter Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2023 Έχει την τιμητική του το παστίτσιο! Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, shelter είπε Έχει την τιμητική του το παστίτσιο! Look more carefully pal. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Look more carefully pal. Είμαι από κινητό και δε φαίνεται καλά. Μουσακάς είναι? 1 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, shelter είπε Είμαι από κινητό και δε φαίνεται καλά. Μουσακάς είναι? Oh yeeeesssssssss! Yammyyyyyyyy. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2023 11 ώρες πριν, fusiongtr είπε Πήρε η μάνα μου ένα κομμάτι και εγώ θα φάω όλο το ταψί το βράδυ... 3 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2023 5 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2023 Νάτονα πάλι ... Χτύπησε μεσημεριάτικα ... Δεν έχεις αιδώ εσύ ρε κανάγια? Είπαμε μόνο βράδυ τρώω. Γιατί μου το κάνεις αυτό? Ε? 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Και μετά τα ψωμιά και τα προζύμια, ρίχνουμε και ένα αρνί με πατάτες, καρότα, κολοκυθάκια και μια γλυκοπατάτα στη γάστρα. Το αρνί το έχω μαριναρει με ξύδι (ποντιακή επιρροή) και δε μυρίζει καθόλου. Επίσης στη συνέχεια πασαλειφθηκε με βενεγκρετ με μυρωδικά (θυμάρι, δεντρολίβανο, ρίγανη). Ψήσιμο 3 ώρες με γάστρα κλειστή και 20' ανοιχτή έτσι για την κρούστα. Επεξεργασμένο 26 Νοεμβρίου 2023 από shelter 7 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Α, γεια σου. Ποστάρεις την σωστή ώρα. Ότι πρέπει για να μου τρέξουν τα σάλια να φάω την τουμπανοφασολάδα μου σε κανένα δίωρο. Τώρα ψιλοτσιμπάω (πολύ "ψιλο" όμως) μπρόκολο με τυροκαυτερή, για να συνοδεύσω το κρασάκι μου. Επεξεργασμένο 26 Νοεμβρίου 2023 από fusiongtr 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2023 8 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις