fusiongtr Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε To σφουγγάτο το βλεπω να φτιαχνεται με κολοκυθια. Το πιο κλασσικό είναι τα κολοκύθια, αλλά βάζεις (βάζανε και στα μέρη που το φτιάχνανε παραδοσιακά) όποιο λαχανικό θέλεις. Μελιτζάνες, καρότα, κρεμμύδια, πιπεριές, πατάτες, κουνουπίδι, κλπ. Τα υπόλοιπα είναι αυγά, γάλα, λίγο αλεύρι και τυριά. Επεξεργασμένο 17 Οκτωβρίου 2023 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2023 Ζεστό κέικ σοκολάτας αρωματισμένο με ξύσμα πορτοκαλιού και από πάνω παγωτό στρατσιατέλα 4 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2023 16 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε Ζεστό κέικ σοκολάτας αρωματισμένο με ξύσμα πορτοκαλιού και από πάνω παγωτό στρατσιατέλα Σύστησέ μου τον διαιτολόγο που σου γράφει την δίαιτα για το αδυνάτισμα σε παρακαλώ. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Σύστησέ μου τον διαιτολόγο που σου γράφει την δίαιτα για το αδυνάτισμα σε παρακαλώ. Είναι σε όγκο τώρα. Απ'την άνοιξη πάει για δίαιτα/γράμμωση... 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2023 Σημερα το μεσημερι ειχε σπετσοφαι..... Εννοειται με το που πηρα clearance να μπω στη κουζινα κ να βαλω να φαω, ουτε που περασε απο το μυαλο μου να βγαλω φωτο.. θα καθυστερουσα 1 3 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2023 Μπήκαν τα πρώτα. Ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά. 4 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε Μπήκαν τα πρώτα. Ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά. Μετά θα μπει ολόκληρο το ζώο? 2 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2023 Εμενα σημερα το μενου ειναι αρνακι στο φουρνο με πατατες κ χομ μεηντ τζατζικι. (Κ ημιπαγωμενη ολοφρεσκια κοκα κολα ζηρο) Το γραφω γιατι....... παλι δεν παιζει να προλαβω να βγαλω φωτο 3 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2023 5 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε Μπήκαν τα πρώτα. Ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά. Κύριε Σπύρο, έχω σχηματίσει την εντύπωση ότι είσαστε ζημιάρηδες σε αυτό το σπίτι - ζωή να χετε. Καλή όρεξη! 2 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2023 Εχω θυμαμαι οτι καποιος εκει, εκανε διαιτα, Δεν μας την δινεις και εμας. 2 1 Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις