gmoukou Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2023 14 ώρες πριν, Spyros Delta είπε Το μυστικο οπλο ομως ειναι η vintage χυτρα ταχυτητας SEB. Πρεπει να την εχω απο το 1984. Εχω αλλαξει μονο λαστιχακι στεγανοποιησης και βαλβιδα που ειχε σπασει το συρματακι μεσα που την κραταει ορθια για να γυριζει. η φωτο ειναι απο καινουργια, αλλα ειναι σχεδον ιδια. . Την έχει η γιαγιά μου. Παίζει να αντέχει και κανονιά απο λεοπαρντ... Μόλις τώρα, shelter είπε Εγώ πάντως χύτρα δεν έχω. Δεν τη συμπάθησα ποτέ. Βάζω κατσαρόλα και βράζω με τις ώρες πολύ χαμηλά. Πολλές φορές ανω των 4 ωρών. Δεν ειναι τραγικο, απλά θέλει προγραμματισμό. Συνηθως όλα τα φαγητά που γίνονται στην κατσαρόλα είναι πολύ γευστικότερα όταν μεινουν και μια δυο μέρες στο ψυγείο. Επομένως συνηθως τα μαγειρεύω και προκαταβολικά. Δηλαδή κοκκινιστά, λεμονάτα, κυνήγια κλπ τα μαγειρεύω πάντα την προηγούμενη. Νόμος οτι τα σιγομαγειρεμένα φαγητά δε συγκρίνονται με τα της χύτρας, αλλά, αν δε σε βγάζει ο χρόνος ή δε θες να τα δίνεις στη δεη.... βολεύει η χύτρα. 2 1 1 "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, shelter είπε Δηλαδή κοκκινιστά, λεμονάτα, κυνήγια κλπ τα μαγειρεύω πάντα την προηγούμενη. Και τα οσπρια ,ειδικα η φασολαδα ειναι μερα με τη νυχτα την επομενη. 3 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Με τη βροχή, φακές σε βελουτέ μορφή, συνοδευόμενες από παπάρα croutons από προζυμένιο ψωμί και σύγκλινο τσιγαριαστό ("Παστό" στα Μανιάτικα). Μια "ριξιά" (dash) απο βαλσαμικό για να πάρει λιγο αιχμή. Επεξεργασμένο 27 Σεπτεμβρίου 2023 από shelter 9 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MarLog Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2023 10 λεπτά πριν, shelter είπε Με τη βροχή, φακές σε βελουτέ μορφή, συνοδευόμενες από παπάρα croutons από προζυμένιο ψωμί και σύγκλινο τσιγαριαστό. Μια "ριξιά" (dash) απο βαλσαμικό για να πάρει λιγο αιχμή. Κάτι παρόμοιο Με ιστορικής αξίας κουτάλι Ψωμί καλό δεν έχω ακόμα βρει σε φούρνο στα πέριξ - 3 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2023 10 λεπτά πριν, MarLog είπε Πως τα τρώτε αυτά ρε παιδιά; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2023 19 λεπτά πριν, MarLog είπε Ψωμί καλό δεν έχω ακόμα βρει σε φούρνο στα πέριξ - Θα είχα αρρωστήσει, θα είχα μετακομίσει, θα είχα παραιτηθεί από τη δουλειά και θα κλεινόμουν σπίτι με ένα τσουβάλι αλεύρι μεχρι να μάθω. Πώς να τα φας αυτά χωρίς ψωμί; 7 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Πως τα τρώτε αυτά ρε παιδιά; Με ψωμί. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, Ali Barout είπε Με ψωμί. Να μου πεις με μπομπότα να το δεχτώ...., αλλά με ψωμί όχι! 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2023 49 λεπτά πριν, MarLog είπε Με ιστορικής αξίας κουτάλι Ποιο ιστορικό πρόσωπο έτρωγε με αυτό το κουτάλι? Και παρεμπιπτόντως, γιατί τρως φακές μέσα σε σαμπανιέρα? 5 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2023 35 λεπτά πριν, shelter είπε Αντιλαμβάνομαι τι εννοούσε με τα άλευρα. Και εγώ πάω Χαιρώνεια για να πάρω αλέυρι σε μύλο. Φορτώνω 2 σακιά 25κιλα και το κρατάω ολο το χρόνο. 1 ολικής και ένα τύπου Μ (κίτρινο σκληρό). Το φρεσκοαλεσμένο αλεύρι δεν έχει καμία σχέση με τις συσκευασμένες βλακείες, και εγώ φάν του σκληρού βοιωτικού κίτρινου από τοπικό μύλο. Ο συγκεκριμένος δεν βγάζει τίποτα άλλο εκτός από (χοντροκομμένο) αλεύρι, εγώ βέβαια έπαιρνα και πίτουρο για να κάνω τις μίξεις μου και τα κέφια μου. 2 1 LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Τελικά, συνειδητοποιώ, ότι έχουμε πολλούς μερακλήδες εδώ μέσα και χαίρομαι. Ανθρώπους που προσπαθούν να κάνουν κάθε συνηθισμένο πράγμα της καθημερινότητας, να είναι κάτι ιδιαίτερο. 4 ώρες πριν, cigaret13 είπε Πως τα τρώτε αυτά ρε παιδιά; Προσωπικά πάντα με πιρούνι. Το κουτάλι δεν το χρησιμοποιώ ποτέ. Δεν τρώω τίποτα που δεν τρώγεται με πιρούνι. Επίσης το τρώω με τουρσάκια, και μπόλικη φέτα (ξέρω ότι σε κάποιους δεν αρέσει). Πιο παλιά το έτρωγα και με σκόρδο (ωμό, δαγκανιά και πιρουνιά), αλλά πλέον το στομάχι μου δυστυχώς δεν το αντέχει. Ευτυχώς το κρεμμύδι (το ωμό) δεν με πειράζει, και το σκίζω κανονικά. Επεξεργασμένο 27 Σεπτεμβρίου 2023 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις