Προς το περιεχόμενο

Τι τρώτε σήμερα/τώρα?


gmoukou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, LK είπε

Σε τεχνολογικό φορουμ είμαστε.

Κανείς δεν ασχολείται....όλοι με τα φαγιά.

Για δώσε μας πληροφορίες για το rig σου.

Βλέπω την Κεραμική BOSCH HKR390050 66Lt Inox?

Μετά τί έχει το chain...δώσε στοιχεία...

Η HKR39B150 ειναι.
Το rig ειναι ψυγειοκαταψυκτης morris >> καταψυκτης arielli >> μιξερ kenwood >> φριτεζα delonghi >>  μικροκυματα general electric >> φουρνος bosch >> πλυντηριο πιατων bosch >> καφετιερες krups, dolce gusto >> ηλεκτρικο μπρικι IQ.

47 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε

Συμφωνω με @LK

Απο θορυβο πως τα παει η Μπος?

Δηλαδη με portable rig στην κουζινα (για να σε πιανουν οι τσικνες κ να εμπνεεσαι) γινεται ηχογραφηση, ή το επιπεδο θορυβου της μπος ειναι πολυ υψηλο?

Πολυ χαμηλος θορυβος.

  • Ευχαριστώ 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ααα το rig εχει κι ενα Nedis σκεύος για φοντύ με τυρια ή σοκολατα (FCFO110EBK6), ενα CAMPINGAZ BISTRO ACTIV για τηγανισμα με γκαζι (για πολυ δυνατη θερμοκρασια) κι ενα ειδικο φουρνακι για πιτσα ARIETE 902 PIZZA PARTY DA GENNARO, αλλα κατι εχει παθει και μου ριχνει την ασφαλεια. Θα τσεκαρω μηπως φταιει η εξοδος του  Voodoo Lab X8 Power Supply.


Το μυστικο οπλο ομως ειναι η vintage χυτρα ταχυτητας SEB. Πρεπει να την εχω απο το 1984. Εχω αλλαξει μονο λαστιχακι στεγανοποιησης και βαλβιδα που ειχε σπασει το συρματακι μεσα που την κραταει ορθια για να γυριζει.

 

η φωτο ειναι απο καινουργια, αλλα ειναι σχεδον ιδια.
image.png.bda795a2fb7c493d1df77817ada49bd7.png

 

.

Επεξεργασμένο από Spyros Delta
  • Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

9 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε

Το μυστικο οπλο ομως ειναι η vintage χυτρα ταχυτητας SEB. Πρεπει να την εχω απο το 1984.

 

Είχαμε κι εμείς αλλά μας την έκλεψαν ρε γμτ.

Και μέχρι στιγμής δεν έχω βρει χύτρα που να μπορώ να εμπιστευτώ και να έχει μια λογική τιμή.

Οπότε είμαστε άχυτροι.

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

9 λεπτά πριν, fusiongtr είπε

 

Είχαμε κι εμείς αλλά μας την έκλεψαν ρε γμτ.

Και μέχρι στιγμής δεν έχω βρει χύτρα που να μπορώ να εμπιστευτώ και να έχει μια λογική τιμή.

Οπότε είμαστε άχυτροι.

https://www.facebook.com/marketplace/item/930289121588365/?ref=search&referral_code=null&referral_story_type=post&tracking=browse_serp%3A5e91ecf1-0cb1-47e7-a40f-8cd6dc50b379

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε

 

Θα προτιμούσα να πάρω κάτι καινούριο, όχι μεταχειρισμένο.

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε

 

Θα προτιμούσα να πάρω κάτι καινούριο, όχι μεταχειρισμένο.

Δεν νομιζω να βγαινει πια. Και οι καινουργιες ειναι μαπα

https://www.skroutz.gr/s/27975308/Seb-Authentic-CHytra-Tachytitas-10lt.html

  • Συμφωνώ 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόλις τώρα, Spyros Delta είπε

Δεν νομιζω να βγαινει πια. Και οι καινουργιες ειναι μαπα

 

Και στα δύο αυτά συμφωνώ.

Η μια χάνει νερά, η άλλη μπλοκάρει όταν βράζεις όσπρια, η τρίτη κολλάει, η τέταρτη χαλάει γρήγορα, κλπ.

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, Spyros Delta είπε

Το μυστικο οπλο ομως ειναι η vintage χυτρα ταχυτητας SEB. Πρεπει να την εχω απο το 1984. Εχω αλλαξει μονο λαστιχακι στεγανοποιησης και βαλβιδα που ειχε σπασει το συρματακι μεσα που την κραταει ορθια για να γυριζει.

Αυτή τη σεμπ την έχει η μάνα μου ακόμα.  Η φάση είναι ότι της πήρα πριν 10 χρόνια μια με εύκολο άνοιγμα να μην ταλαιπωρείται με το σφίξε σφίξε, κάπως κράτησε, πάει ακομα, αλλά καμία σχέση με τη γριά. Εγώ είμαι στην 2η τώρα. Μια τεφαλ του κατοστάρικου δεν εκλεινε καλά ποτέ, μια πυραμις έχουμε τώρα, κι αυτή κάνει κουτσουγκέλες πού και πού, αλλά τόσο ώστε να την ανεχόμαστε.

 

Αν είναι να δωσω 500 για να πάρω χύτρα, να μου λείπει. Να πάρω άλλο ένα όργανο και να τρώω τηγανητά, αφτο μάλιστα.

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ πάντως χύτρα δεν έχω. Δεν τη συμπάθησα ποτέ. Βάζω κατσαρόλα και βράζω με τις ώρες πολύ χαμηλά. Πολλές φορές ανω των 4 ωρών. Δεν ειναι τραγικο, απλά θέλει προγραμματισμό. Συνηθως όλα τα φαγητά που γίνονται στην κατσαρόλα είναι πολύ γευστικότερα όταν μεινουν και μια δυο μέρες στο ψυγείο. Επομένως συνηθως τα μαγειρεύω και προκαταβολικά. Δηλαδή κοκκινιστά, λεμονάτα, κυνήγια κλπ τα μαγειρεύω πάντα την προηγούμενη.

  • Like 1
  • Συμφωνώ 1

Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες


×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου