manosx Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2023 10 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε Λοιπον όσοι κάνετε δίαιτα απομακρυνθείτε από την οθόνη. Κεμπάπ Χοιρινές μοσχαρίσιες Ζαμπονοτυροπιτες Τυροπιτάρι Τυροπιτάκια Και μια σπεσιαλιτέ μοσχαράκι κοκκινιστό τυλιγμένο με μελιτζάνα. 1 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2023 Εστιατόριο έχεις ή είσαστε μεγάλη οικογένεια; 1 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2023 Αυτό το μοσχάρι με την μελιτζάνα με τελείωσε κανονικά. Γλίστραγα στο πάτωμα μέχρι να φέρω την σφουγγαρίστρα για τα σάλια. Πρέπει να πάρω και τα χάπια για την μαρμαρυγή γιατί μ' έπιασε μια ταχυπαλμία. Τα γλυκά πότε θα τα ανεβάσεις? 44 λεπτά πριν, trolley είπε Εστιατόριο έχεις ή είσαστε μεγάλη οικογένεια; Εγώ την άλλη φορά, νόμιζα ότι είχε πάει σε γαμήλιο γλέντι. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2023 Ήρθε το σόι απο το χωριο? Παντρεύεται κανείς? 1 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, shelter είπε Ήρθε το σόι απο το χωριο? Παντρεύεται κανείς? Μπα, μάλλον θα έχει φύγει η σύζυγος από το σπίτι και θα φάει μόνος του. Αλλιώς θα είχε άλλα τόσα φαγητά ασούμε. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, Spyros Delta είπε Σε τεχνολογικό φορουμ είμαστε. Κανείς δεν ασχολείται....όλοι με τα φαγιά. Για δώσε μας πληροφορίες για το rig σου. Βλέπω την Κεραμική BOSCH HKR390050 66Lt Inox? Μετά τί έχει το chain...δώσε στοιχεία... 4 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2023 Συμφωνω με @LK Απο θορυβο πως τα παει η Μπος? Δηλαδη με portable rig στην κουζινα (για να σε πιανουν οι τσικνες κ να εμπνεεσαι) γινεται ηχογραφηση, ή το επιπεδο θορυβου της μπος ειναι πολυ υψηλο? Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, vrasidas27 είπε Συμφωνω με @LK Απο θορυβο πως τα παει η Μπος? Δηλαδη με portable rig στην κουζινα (για να σε πιανουν οι τσικνες κ να εμπνεεσαι) γινεται ηχογραφηση, ή το επιπεδο θορυβου της μπος ειναι πολυ υψηλο? Εγώ έχω αυτή. Την πήρα μάλλον για να γεμίσει το κενό στον πάγκο, και επειδήΣ είναι αναλογικιά και μου θύμισε τη γιαγιά μου. Δεν ξέρω ούτε πως ανάβει, ούτε από που....ούτε την άνοιξα ποτέ. Ελπίζω να βοήθησα. 4 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2023 22 λεπτά πριν, LK είπε Βλέπω την Κεραμική BOSCH HKR390050 66Lt Inox? Καλά βρε, σε ενδιαφέρει μια σύγχρονη κεραμική Bosch? Να 'τανε καμιά ΙΖΟΛΑ του 60 να πω "πάει στο δγιάολα, είναι vintage". 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Καλά βρε, σε ενδιαφέρει μια σύγχρονη κεραμική Bosch? Να 'τανε καμιά ΙΖΟΛΑ του 60 να πω "πάει στο δγιάολα, είναι vintage". Όχι για εμένα, για τα νέα τα παιδιά... 1 3 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις