Waterfall-K Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2023 Αμάν! Ρε συ, που βρήκες αυτές τις πατάτες? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Waterfall-K είπε Αμάν! Ρε συ, που βρήκες αυτές τις πατάτες? Τις πήρε απ' την Ελένη ασούμε. Για ρώτα την. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2023 Μιας και έφτασε η εποχή των μούστων, τους πήζουμε με λίγο απο το μώβ αλεύρι και λίγο piloncillo και κάνουμε μια εθνικ μουσταλευριά με καρύδι και αρκετή κανέλα βεβαίως. 8 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Είσαι ο εξαποδώ, δεν εξηγείται διαφορετικά. EDIT: Ρε συ Αργύρη, όταν ήμανε μικρός, μου έφτιαχνε η γιαγιά μου κολυβόζουμο. Έβραζε το στάρι για τα κόλυβα, και μετά έπηζε το ζουμί στο οποίο έβραζαν με καβουρδισμένο αλεύρι (καστανό ρου), και πέταγε μέσα καρύδια και σταφίδες (και καμιά φορά σουσάμι). Και μπόλικη κανέλα βέβαια. Μιλάμε για superfood κόλαση. Μην μου πεις ότι φτιάχνεις και τέτοιο. Επεξεργασμένο 16 Σεπτεμβρίου 2023 από fusiongtr 1 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Είσαι ο εξαποδώ, δεν εξηγείται διαφορετικά. EDIT: Ρε συ Αργύρη, όταν ήμανε μικρός, μου έφτιαχνε η γιαγιά μου κολυβόζουμο. Έβραζε το στάρι για τα κόλυβα, και μετά έπηζε το ζουμί στο οποίο έβραζαν με καβουρδισμένο αλεύρι (καστανό ρου), και πέταγε μέσα καρύδια και σταφίδες (και καμιά φορά σουσάμι). Και μπόλικη κανέλα βέβαια. Μιλάμε για superfood κόλαση. Μην μου πεις ότι φτιάχνεις και τέτοιο. Μπορώ να σου πω ότι το ακούω και πρώτη φορά!!!! Δεν ήξερα καν ότι γίνεται τέτοιο πράγμα. Εντιτ: με εψησες με την περιγραφή. Θα κάνω δοκιμές Επεξεργασμένο 16 Σεπτεμβρίου 2023 από shelter 1 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, shelter είπε Μπορώ να σου πω ότι το ακούω και πρώτη φορά!!!! Δεν ήξερα καν ότι γίνεται τέτοιο πράγμα. Όχι απλά γίνεται, έχει και όνομα, αλλά επειδή δεν το ξέρω το έλεγα πάντα κολυβόζουμο. Μιλάμε για κόλαση αν έχεις την υπομονή να βράσεις καλά το στάρι, και μάλιστα περιέχει η κρέμα που γίνεται, αρκετό βρασμένο στάρι (δεν είναι όλο το στάρι μέσα, λίγο είναι, το υπόλοιπο πάει για κόλυβα). Σήμερα παρεμπιπτόντως, είχε στην πλατεία του Μαρκοπούλου, γιορτή μούστου. Όπως καταλαβαίνεις, εδώ στα Μεσόγεια, παντού μυρίζει μούστο αυτή την εποχή. Φανταστικές μυρωδιές. 10 λεπτά πριν, shelter είπε με εψησες με την περιγραφή. Θα κάνω δοκιμές Η υφή του είναι ίδια με την μουσταλευριά, γι' αυτό και το θυμήθηκα. Μέσα έχει βρασμένο στάρι, καρύδια και σταφίδες. Επεξεργασμένο 16 Σεπτεμβρίου 2023 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MarLog Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2023 8 ώρες πριν, Spyros Delta είπε Ρε που το βρηκες αυτο το πηρουνι? Ειχαμε πριν καμια 30αρια χρονια τετοια. Στο σεντούκι του παππού στη σοφίτα Ήταν μαζί με μια Strat που είχε αγοράσει φθηνά ο παππούς ($249.90) κάποια Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη (Dec 24, 1954, γράφει η απόδειξη) - πρέπει κάποια στιγμή να την ξεσκονίσω και να της βάλω χορδές - μπορεί και να παίζει 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2023 10 ώρες πριν, Spyros Delta είπε Ρε που το βρηκες αυτο το πηρουνι? Ειχαμε πριν καμια 30αρια χρονια τετοια. Εχω και γω 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Spyros Delta είπε Ρε που το βρηκες αυτο το πηρουνι? Ειχαμε πριν καμια 30αρια χρονια τετοια. Και εμείς.... πρέπει να ήταν στο σχέδιο Marshall. 10 ώρες πριν, fusiongtr είπε Όχι απλά γίνεται, έχει και όνομα, αλλά επειδή δεν το ξέρω το έλεγα πάντα κολυβόζουμο. Μιλάμε για κόλαση αν έχεις την υπομονή να βράσεις καλά το στάρι, και μάλιστα περιέχει η κρέμα που γίνεται, αρκετό βρασμένο στάρι (δεν είναι όλο το στάρι μέσα, λίγο είναι, το υπόλοιπο πάει για κόλυβα). Σήμερα παρεμπιπτόντως, είχε στην πλατεία του Μαρκοπούλου, γιορτή μούστου. Όπως καταλαβαίνεις, εδώ στα Μεσόγεια, παντού μυρίζει μούστο αυτή την εποχή. Φανταστικές μυρωδιές. Η υφή του είναι ίδια με την μουσταλευριά, γι' αυτό και το θυμήθηκα. Μέσα έχει βρασμένο στάρι, καρύδια και σταφίδες. Θα ψαχτώ και θα επανέλθω Επεξεργασμένο 17 Σεπτεμβρίου 2023 από shelter 2 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nklshp Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, MarLog είπε Στο σεντούκι του παππού στη σοφίτα Ήταν μαζί με μια Strat που είχε αγοράσει φθηνά ο παππούς ($249.90) κάποια Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη (Dec 24, 1954, γράφει η απόδειξη) - πρέπει κάποια στιγμή να την ξεσκονίσω και να της βάλω χορδές - μπορεί και να παίζει Σε παρακαλω μην αλλαξεις χορδες, θα χαθει το mojo…. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις