fusiongtr Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2023 11 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Τελικά το μπούχτισα κι αυτό και το γύρισα σε Gordon's-τόνικ. Όλα έχουν την ώρα τους και την εποχή τους. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Όλα έχουν την ώρα τους και την εποχή τους. Εγώ είμαι "μονογαμικός" στο ποτό, πίνω σταθερά και για αρκετό καιρό ένα μόνο ποτό. Εδώ και κάποια χρόνια τζιν-τόνικ, πριν Canadian, πιο πριν Olmeca λευκή και πάει λέγοντας. Μόνο στα σφηνάκια τα μπλέκω. Επεξεργασμένο 10 Σεπτεμβρίου 2023 από Waterfall-K Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Waterfall-K είπε Εγώ είμαι "μονογαμικός" στο ποτό, πίνω σταθερά και για αρκετό καιρό ένα μόνο ποτό. Εδώ και κάποια χρόνια τζιν-τόνικ, πριν Canadian, πιο πριν Olmeca λευκή και πάει λέγοντας. Μόνο στα σφηνάκια τα μπλέκω. Εμένα πάλι μου αρέσει η ποικιλία, ακόμα και την ίδια μέρα. Μπύρα, κρασί, τσίπουρο, κοκτέιλ, κλπ. 2 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MarLog Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2023 17 ώρες πριν, fusiongtr είπε Εδώ θα διαφωνήσω Φώτη μου. Εκτός κι αν μιλάς για το black label. Εντάξει, δεν είναι κακό το red, αλλά δεν είναι και αντάξιο της δημοφιλίας του. Από τον @MarLog που ήταν στις Σκωτίες πάντως, περίμενα κάτι καλλίτερο. Κάνω ‘κονομία για να πάρω tele, ΦιλΩς 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Empanadas φτιάχνουμε συχνά πυκνά από το φθινόπωρο ως περίπου το τέλος τη άνοιξης. Παραδοσιακά τις κάναμε με κιμά και λαχανικά (πιπεριές, κρεμμύδι, καροτο, κολιανδρο) αλλά αντίθετα με πολλές απο τις εκδοχές που εκτελούνται σε όλη τη λατινική αμερική δεν βάζω το βραστό αυγό γιατι δε μου αρέσει και δε θεωρώ ότι προσφέρει τόσο στη γεύση. Με τα χρόνια έχω προσθέσει στο ρεπερτοριο και άλλες γεμίσεις (πάστα φασολιών, κοτοπουλο, φρέσκο chorizo με τυρι, και σπανακι/ρικοτα) αλλά για να τις ξεχωριζω πιο εύκολα χρωμάτισα τις ζύμες με φυσικές χρωστικές (πατζάρι, σπανάκι, καρότο, κουρκουμας, αλεύρι απο μωβ καλαμπόκι) Φτιαχνω πολλές γιατι μοιράζω σε όλη την πολυκατοικία και πολλες φορες μου ζητάνε κιολας. Για όσους δε γνωρίζουν ενδεχομένως, οι empanadas είναι ένα μεζεδάκι πολύ δημοφιλές στην Ιβηρική και σε όλη σχεδόν τη Λατινική Αμερική. Πρόκειται για ενα πολύ απλό ζυμάρι με γέμιση από κιμά, λαχανικά και μερικές φόρες βραστό αυγό κομματιασμένο (όχι σε όλες τις χώρες) γίνεται εύκολα και παραδοσιακά τηγανίζεται για πιο γρήγορη παρασκευή αλλά εγώ δεν έχω στομάχι για τέτοια... Με τα χρόνια οι γεμίσεις απέκτησαν ποικιλία. Η δική μου συνταγή είναι απο Καράκας. Εδώ οι παραδοσιακές Και εδώ το fusion Επεξεργασμένο 13 Σεπτεμβρίου 2023 από shelter 11 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2023 51 λεπτά πριν, shelter είπε Empanadas φτιάχνουμε συχνά πυκνά από το φθινόπωρο ως περίπου το τέλος τη άνοιξης. Παραδοσιακά τις κάναμε με κιμά και λαχανικά (πιπεριές, κρεμμύδι, καροτο, κολιανδρο) αλλά αντίθετα με πολλές απο τις εκδοχές που εκτελούνται σε όλη τη λατινική αμερική δεν βάζω το βραστό αυγό γιατι δε μου αρέσει και δε θεωρώ ότι προσφέρει τόσο στη γεύση. Με τα χρόνια έχω προσθέσει στο ρεπερτοριο και άλλες γεμίσεις (πάστα φασολιών, κοτοπουλο, φρέσκο chorizo με τυρι, και σπανακι/ρικοτα) αλλά για να τις ξεχωριζω πιο εύκολα χρωμάτισα τις ζύμες με φυσικές χρωστικές (πατζάρι, σπανάκι, καρότο, κουρκουμας, αλεύρι απο μωβ καλαμπόκι) Φτιαχνω πολλές γιατι μοιράζω σε όλη την πολυκατοικία και πολλες φορες μου ζητάνε κιολας. Για όσους δε γνωρίζουν ενδεχομένως, οι empanadas είναι ένα μεζεδάκι πολύ δημοφιλές στην Ιβηρική και σε όλη σχεδόν τη Λατινική Αμερική. Πρόκειται για ενα πολύ απλό ζυμάρι με γέμιση από κιμά, λαχανικά και μερικές φόρες βραστό αυγό κομματιασμένο (όχι σε όλες τις χώρες) γίνεται εύκολα και παραδοσιακά τηγανίζεται για πιο γρήγορη παρασκευή αλλά εγώ δεν έχω στομάχι για τέτοια... Με τα χρόνια οι γεμίσεις απέκτησαν ποικιλία. Η δική μου συνταγή είναι απο Καράκας. Εδώ οι παραδοσιακές Και εδώ το fusion Ωραίος, Εμπαναδας δεν έφερα από Μαδρίτη,τις έφαγα όλες εκεί,αλλά έχω και σχετικά αξιοπρεπές ρούμι και αξιοπρεπέστατα και πολύ δύσκολο να τα βρεις short Trinitad (δυστυχώς είχε μόνο δύο πακέτα το καπνοπωλείο στη Μαδρίτη) Για την ισορροπία του θέματος αντί για εμπαναδας βάζω ένα τάπερ με σπανακόρυζο που έφτιαξα χθες. 3 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2023 Μπορει να βρεις και εδώ short T. Έτσι και αλλιώς εκει που εχουν παει οι τιμες της μπραντας ξεμένουν τα περισσότερα. Επισης απο CIgarillos σπανια ξεμένουμε. Το Σπανακόρυζο είναι τρέλα και μια μόνο απο τις πολλές και τρομερές vegeterian συνταγές του ελληνικού ρεπερτορίου που κακουργηματικά ξεχνιουνται απο τους σύγχρονους woke vegeterian. 2 1 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2023 Αυτό έμεινε από την ψαρουκλσ 4 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε Αυτό έμεινε από την ψαρουκλσ Για δώσε μάρκα και μοδέλο, γιατί έτσι που έγινε δεν το αναγνωρίζω. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Για δώσε μάρκα και μοδέλο, γιατί έτσι που έγινε δεν το αναγνωρίζω. Τσιπούρα αλανιάρα 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις