gmoukou Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2023 @shelterμας διέλυσες ρε μπαγασα, 'γειά στα χέρια σου!!! 1 2 "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Άγιος είπε κόψτο να δούμε πως είναι μέσα Αυτό έχει και 20% ολικής άλεσης. Επειδή μου αρέσουν τα πιο βαριά ψωμιά, που έχουν και γευστικό όγκο αλλά και δημιουργούν αίσθηση κορεσμού. Αν όμως θέλει κανείς να το κάνει πιο αέρινο, δεν έχει παρά να χρησιμοποιήσει αλεύρι πολυτελείας (αυτό που οι μυλωνάδες λένε φαρίνα) που είναι μόνο η ψύχα από το σιτάρι. Πάντως σου εγγυομαι ότι τρως τοστ και "σε πιάνει"!!! Επεξεργασμένο 5 Σεπτεμβρίου 2023 από shelter 8 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2023 Guru Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, shelter είπε Το πάθος για το σωστό ψωμί είναι αρχέγονο και για αρχόντους! Στις πρώτες δύο ένα σημερινό προζυμένιο με αλεύρι τύπου Μ από τη Χαιρώνεια (πολύ σοβαρό αλεύρι αν και το πιο δύσκολο στη χρήση του), λίγο σκληρό καναδέζικο και 5% καλαμποκιού. Στις 3 επόμενες ένα πειραματικό με σκληρό από Θεσπιές και ένα μείγμα απο Harina morada(Αλεύρι από μωβ καλαμπόκι από το Περού) και κανέλα. Πλάκα είχε αλλά πολλή παραπάνω δουλειά για αισθητικούς λόγους. μόλις είδε η Σοφία τα καμώματά σου και η πρώτη της αντίδραση ήταν "- που μένει;" κανόνισε ορέ να μου κλείσεις του σπιτ'... 5 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) @npap Το ψωμί είναι για να το μοιραζόμαστε! (Άσε που νομίζω ότι είμαστε και ψιλογειτονες). Χωρίς πλάκα ήδη δίνω πολλά και μέσα στην πολυκατοικία γιατί άμα τα τρως μόνος σου όλα αυτά την έκατσες.... Πάντως χωρίς πλάκα, μου πήρε πολλες αποτυχίες και διάβασμα, αλλά αποζημιώνει και το αποτέλεσμα όπου ακόμα και ένα τοστ ή ένα μικρό σάντουιτς πάει ΠΟΛΛΑ level παραπάνω με σωστό ψωμί, αλλά και διαπίστωσα ότι για μένα τουλάχιστον η διαδικασία της αρτοποιείας λειτουργεί ψυχοθεραπευτικά. Υ.γ ετοιμάζω άλλο ένα για τοστ λευκό αλλά θα το ποσταρω αύριο γιατί θα είναι έτοιμο για κόψιμο αρκετά αργά σήμερα. Επεξεργασμένο 5 Σεπτεμβρίου 2023 από shelter 5 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2023 25 λεπτά πριν, gmoukou είπε @shelterμας διέλυσες ρε μπαγασα, 'γειά στα χέρια σου!!! Ες ντεμασιάδο τόδο, νο με πουέδο κοντενέρ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Ες ντεμασιάδο τόδο, νο με πουέδο κοντενέρ. Nos quedan muchos panes por comer aún para comprender esta grandeza. 3 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2023 Guru Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2023 olé... 1 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2023 What Fusiongtr said... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2023 De qué diablos estás hablando 3 kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, shelter είπε Ετοιμάζω άλλο ένα για τοστ λευκό αλλά θα το ποσταρω αύριο γιατί θα είναι έτοιμο για κόψιμο αρκετά αργά σήμερα. Καλημέρες! Έτοιμο και το λευκό. Πιο μαλακό (όχι φούσκα ωστόσο) αλλά με λιγότερο γεμάτο γευστικό προφίλ από το άλλο που είχε και λίγο ολικής αλέσεως. Γενικά τα άλευρα ολικής άλεσης (που είναι και το κανονικό αλεύρι) είναι πολύ πιο γευστικά. Αλλά η γεύση του σύγχρονου ανθρώπου δεν τα έχει συνηθίσει σκέτα. Επίσης είναι πολύ πιο δύσκολα στο χειρισμό καθώς έχουν πολλή μεγαλύτερη απορροφητικότητα σε νερό και θέλει πολύ καλή τεχνική για να τα φέρεις σε θέση να ενεργοποιηθεί η γλουτένη και να γίνει ελαστική η ζύμη. Αυτός είναι και ο λόγος που συνήθως στα αρτοπαρασκευάσματα των φούρνων είναι σε μικρά ποσοστά μαζι με λευκό αλεύρι για να βοηθάει την υφή, αλλά και στα δήθεν ολικής άλεσης του λιανικού εμπορίου όπου το πραγματικό ποσοστό ολικής αλεσης είναι με το ζόρι 20%. Επεξεργασμένο 6 Σεπτεμβρίου 2023 από shelter 10 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις