Waterfall-K Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, LK είπε Εγώ εδώ και 15 + χρόνια σιτίζομαι από ένα μαγεργειο δίπλα στο σπίτι μου. Μεγάλες μερίδες (καμία φορά το τρωω σπαστά δηλαδή, μεσημέρι- βράδυ) και οι τιμές κυμαίνονται από 4,50 € / μερίδα (π.χ. όσπρια/ λαδερά/ ζυμαρικά ) , έως 6,50 € / μερίδα (συνήθως το μοσχάρι είναι το πιο ακριβό) π.χ. με ρύζι ή πατάτα φούρνου. Πάω στοίχημα ότι τα ζυμαρικά του δεν είναι Rustichella D'Abruzzo... 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, Waterfall-K mk2 είπε Πάω στοίχημα ότι τα ζυμαρικά του δεν είναι Rustichella D'Abruzzo... Δεν ξέρω τί είναι. Δεν πήρα και ποτέ. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmoukou Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Superfunk είπε Μπα...ΓΝΗΣΙΟΝ Καισαριανή,the best Όταν είχε πρωτο ανοίξει ήταν όντως καλό. Τώρα τελευταία, δε ξέρω γιατί, με έχει χάσει. Αν σε βγάλει ο δρόμος (είναι μακριά δυστυχώς) δοκίμασε Παναγιώτη και θα με θυμηθείς. Επεξεργασμένο 1 Σεπτεμβρίου 2023 από gmoukou "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, LK είπε Δεν ξέρω τί είναι. Δεν πήρα και ποτέ. Ρώτα τον. Αν δεν είναι, μην ξαναπατήσεις εκεί. Μαγαζί που δεν σερβίρει Rustichella D'Abruzzo πρέπει να τρώει Χ. Ορίστε μας. Έχουν γεμίσει τον τόπο με Misko, Stella, Αβέζ, ΜΑΚΒΕΛ και Barilla οι αλήται... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, Waterfall-K mk2 είπε Ρώτα τον. Αν δεν είναι, μην ξαναπατήσεις εκεί. Μαγαζί που δεν σερβίρει Rustichella D'Abruzzo πρέπει να τρώει Χ. Ορίστε μας. Έχουν γεμίσει τον τόπο με Misko, Stella, Αβέζ, ΜΑΚΒΕΛ και Barilla οι αλήται... Τι να τον ρωτήσω. Δεν μπορώ να το προφέρω κάν... Εγώ άλλωστε όλα "μακαρόνια" τα λέω, ανεξαρτήτου μάρκας ή τύπου..... αντρίκια πράγματα δηλαδή. 2 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, LK είπε Τι να τον ρωτήσω. Δεν μπορώ να το προφέρω κάν... Πες του αν έχει τ' αμπρούτσα τα μακριά. 4 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Πες του αν έχει τ' αμπρούτσα τα μακριά. Δεν κατάλαβες....θέλω να ξανα πάω εκεί. 4 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ξέρω ένα ανέκδοτο με μακαρόνια. Πάει ένας στο σούπερ μάρκετ και ζητάει μακαρόνια Ήλιος. - Δεν έχουμε. Πάει σε μπακάλικο. - Δεν έχουμε. Μαθαίνει ότι έχει ένα μπακάλικο στη Θεσσαλονίκη, μπαίνει αεροπλάνο και πάει. - Μόλις μου πήρανε το τελευταίο πακέτο. Αν θες να βρεις, θα πας στο εργοστάσιο που είναι έξω από τη Θήβα. Πάει Θήβα. - Δυστυχώς σταματήσαμε την παραγωγή τους. Αλήθεια τι τα θέλετε τα Ήλιος; - Φτιάχνω ένα γλυκό με αυτά. - Και πως το φτιάχνετε; - Βάζω μια στρώση μακαρόνια Ήλιος, μετά μια στρώση κρέμα ζαχαροπλαστικής, μια στρώση πάλι Ήλιος και από πάνω σαντιγύ και πασπαλιζω με τριμμένο φιστίκι και τρούφα σοκολάτας. - Και γίνεται καλό; - Έτσι κι έτσι. . Επεξεργασμένο 1 Σεπτεμβρίου 2023 από Spyros Delta 4 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε Γερμανία. Μιλάμε για μια χώρα με το περισσότερο μαύρο χρήμα σε όλο το κόσμο. https://www.statista.com/chart/17133/tax-evasion-cost-to-eu-countries/ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ αν διαιρέσεις τα νούμερα με τον πληθυσμό της χωρας θα δεις οτι στην Ελλάδα ειναι σχεδον διπλασια. 3 ώρες πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε Τα μαγαζιά δεν έχουν καν ταμειακές μηχανές και γράφουν ότι έσοδα θέλουν. ναι σιγουρα..... 3 ώρες πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε Έφυγε φίλος μαγαζάτορας από την Ελλάδα κυνηγημένος από τα χρέη και στην Γερμανία έγινε πλούσιος με 4 μαγαζιά σε 5 χρόνια. αυτο συμβαινει γιατι δεν εχεις συνεταιρο το κρατος και οντως οταν ΞΕΚΙΝΑΣ εχεις τεραστιες φοροελαφρυνσεις σε αντιθεση με την Ελλαδα οπου κανουν οτι μπορουν για να ΜΗΝ ξεκινησεις.... αλλα μη τρελλαθουμε κι ολας μετα τον πρωτο χρονο...τους ιδιους και μεγαλυτερους φορους πληρωνουν...επισης λιγα ειναι τα μαγαζια που "ζουνε" πανω απο 5-6 χρονια στη Γερμανια..αν ηταν ετσι ολοι εστιατορες θα ειχαν γινει... Επεξεργασμένο 1 Σεπτεμβρίου 2023 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Superfunk είπε https://www.statista.com/chart/17133/tax-evasion-cost-to-eu-countries/ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ αν διαιρέσεις τα νούμερα με τον πληθυσμό της χωρας θα δεις οτι στην Ελλάδα ειναι σχεδον διπλασια. ναι σιγουρα..... αυτο συμβαινει γιατι δεν εχεις συνεταιρο το κρατος και οντως οταν ΞΕΚΙΝΑΣ εχεις τεραστιες φοροελαφρυνσεις σε αντιθεση με την Ελλαδα οπου κανουν οτι μπορουν για να ΜΗΝ ξεκινησεις.... αλλα μη τρελλαθουμε κι ολας μετα τον πρωτο χρονο...τους ιδιους και μεγαλυτερους φορους πληρωνουν...επισης λιγα ειναι τα μαγαζια που "ζουνε" πανω απο 5-6 χρονια στη Γερμανια..αν ηταν ετσι ολοι εστιατορες θα ειχαν γινει... Καλά οι Γερμανοί έβγαζαν αυτοκίνητα που εβγαζαν 50 φορές περισσότερα καυσαέρια από όσο δήλωναν. Σίγουρα έχουν νόθευσει και τα στατιστικά. Θυμάμαι τότε μέ τα μνημόνια ένας Γερμανός πελάτης μου έλεγε ότι εμείς στην Γερμανία ακούμε για την διαφθορά στην Ελλάδα και γελάμε. Επεξεργασμένο 1 Σεπτεμβρίου 2023 από Κβαντική Διεμπλοκή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις