σκούφοΣ Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2023 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Εννουσα διπλα στα λαηκ, συμφωνω, ευχαριστω που εχει δυο κιτρινουληδες, εναν μπερδεμενο κ εναν απ λυπαται, αλλα κ αυτα μου κανουνε 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2023 43 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Να ρωτήσω, @kontomanike, σοκολατόπιτα είναι αυτή στο κάτω πάτωμα? Ναι και παγωτο καιμακι απο πανω 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2023 Μόλις τώρα, Spyros Delta είπε Ναι και παγωτο καιμακι απο πανω Συνδυασμάρα φοβερή. Πολύ ωραίος. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2023 3 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Συνδυασμάρα φοβερή. Πολύ ωραίος. Καπου καπου πρεπει να το ριχνουμε και λιγο εξω οι κωλογεροι 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2023 20 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε Καπου καπου πρεπει να το ριχνουμε και λιγο εξω οι κωλογεροι Αυτό είναι μέσα στα πλαίσια βρε, μια χαρά. Το ρίχνω έξω σημαίνει ένα ταψί σοκολατόπιτα με ένα κιλό παγωτό, περιχυμένα με ένα βάζο γλυκό κουταλιού βύσσινο. 2 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2023 3 λεπτά πριν, fusiongtr είπε περιχυμένα με ένα βάζο γλυκό κουταλιού βύσσινο. Σπιτικό? 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, vrasidas27 είπε Σπιτικό? Εννοείται. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Εννοείται. Πωωωωωωωωω 1 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2023 Αφού δεν λέει να καλοκαιριασει να κι εγώ. 4 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2023 19 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε Αφού δεν λέει να καλοκαιριασει να κι εγώ. Όχι ρε Σπύρο μου, ήδη έχω βγάλει την μπέμπελη από την ζιέστα, δεν θέλω περισσότερη. Την προηγούμενη εβδομάδα το έφαγα αυτό. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις