Ali Barout Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Κάτσε κυρ Αλή μου. Δηλαδής τις γουόντκες και τα γουίσκια τα πίνεις με μεζέ? Γιατί εγώ ξεροσφύρι τα πίνω ασούμε. Άντε και με κανέναν πάγο που και που (στις γουόντκες μόνο). Βρε σκέτα τα πίνω, αλλά να έχει και κάτι μέσα το στομάχι, να μην είναι κολλημένο στην πλάτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Βρε σκέτα τα πίνω, αλλά να έχει και κάτι μέσα το στομάχι, να μην είναι κολλημένο στην πλάτη. Αααα, δεν μπορώ έτσι εγώ. Αμανέχει μέσα πράμα το στομάχι δεν μπορώ να πιω τέτοια. Μόνο κοκακόλα. 36 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε Αυτά μεινανε Αφήσατε τα λεμόνια βρε? Γιατί ρε φίλε? Τα λεμόνια? Επεξεργασμένο 27 Φεβρουαρίου 2023 από fusiongtr 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2023 @Spyros Delta Πάντως βάζεις τα καλλίτερα φαγιά.... 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, LK είπε @Spyros Delta Πάντως βάζεις τα καλλίτερα φαγιά.... Τα καλύτερα αποφάγια θες να πεις. 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, Spyros Delta είπε Τα καλύτερα αποφάγια θες να πεις. Έχεις βάλει και ολόκληρα.....για το συνολικό έργο σου σου έδωσα το όσκαρ. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, LK είπε @Spyros Delta Πάντως βάζεις τα καλλίτερα φαγιά.... Και σε ποιότητα και σε ποσότητα. Υπήρχαν φορές, που δεν ήθελα να φάω μετά. Μόνο που τα είδα όλα αυτά είχα χορτάσει. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, LK είπε Έχεις βάλει και ολόκληρα.....για το συνολικό έργο σου σου έδωσα το όσκαρ. Όχι σε μένα. Άλλος ειναι ο μάστορας. Εγώ βοηθός απλά Δεν κλέβω credits 1 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2023 Ετοιμάζεται βιολογική σαλάτα με προϊόντα από τη βεράντα. (Συν φέτα που θα φτιάξουμε μόνοι μας. Έχω βρει άκρη για φρέσκο γάλα από πρόβατο και κατσίκι). Έχουμε φυτεμένες και πιπεριές. 4 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2023 2 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε Ετοιμάζεται βιολογική σαλάτα με προϊόντα από τη βεράντα. (Συν φέτα που θα φτιάξουμε μόνοι μας. Έχω βρει άκρη για φρέσκο γάλα από πρόβατο και κατσίκι). Έχουμε φυτεμένες και πιπεριές. ΑΨΟΓΟΙ .... Τα ζω αυτά, και ξέρω πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν. Ακόμα και στην διάθεση. Το να τρως τα δικά σου πράγματα, που τα βλέπεις να μεγαλώνουν και να ωριμάζουν σιγά σιγά. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmoukou Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2023 24 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Το να τρως τα δικά σου πράγματα, που τα βλέπεις να μεγαλώνουν και να ωριμάζουν σιγά σιγά. Ειδικά μετά το καλοκαίρι που τα έχουν περιποιηθεί οι παππούδες τους και είναι παχιά παχιά 1 "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις