fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2023 Πω πωωωωωω!!!!!!!!!! 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2023 Εκατόμβη 2 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2023 Ομολογώ ότι περίμενα πώς και πώς να ανεβάσεις σήμερα. Θυμάμαι κάτι φωτό σου από προηγούμενες ΚαθαροΔευτέρες, και μου τρέχανε τα σάλια. Αλλά έλεος ρε φίλε .... Όχι μόνο τα τσόφλια ασούμε. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Ομολογώ ότι περίμενα πώς και πώς να ανεβάσεις σήμερα. Θυμάμαι κάτι φωτό σου από προηγούμενες ΚαθαροΔευτέρες, και μου τρέχανε τα σάλια. Αλλά έλεος ρε φίλε .... Όχι μόνο τα τσόφλια ασούμε. Δεν πρόλαβα ούτε ζήτω να πω Αυτά μεινανε 2 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2023 Έχω το μενου Ααα και τα ξυδια 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε Έχω το μενου Τα πιάτα τα βλέπω, τις τιμές δεν βλέπω ... Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2023 7 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε Ααα και τα ξυδια Ωπα το χοντρύναμε απότομα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Ωπα το χοντρύναμε απότομα! 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2023 7 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Κρίνω εξ ιδίων, καθαρά δευτέρα δεν τρώω τίποτα από αυτά που υπάρχουν. Μόνο λαγάνα. Οπότε όταν βλέπω τσίπουρα, βόντκες, γουίσκια, σκέφτομαι τι θα πάθαινα αν τα άρχιζα ξεροσφύρι. Θα γινόμουν: Αλοιφή + Κ$λο%τρυ$43δα = proctosynalar 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, Ali Barout είπε Κρίνω εξ ιδίων, καθαρά δευτέρα δεν τρώω τίποτα από αυτά που υπάρχουν. Μόνο λαγάνα. Οπότε όταν βλέπω τσίπουρα, βόντκες, γουίσκια, σκέφτομαι τι θα πάθαινα αν τα άρχιζα ξεροσφύρι. Κάτσε κυρ Αλή μου. Δηλαδής τις γουόντκες και τα γουίσκια τα πίνεις με μεζέ? Γιατί εγώ ξεροσφύρι τα πίνω ασούμε. Άντε και με κανέναν πάγο που και που (στις γουόντκες μόνο). 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις