Spyros Delta Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) In the process Επεξεργασμένο 4 Δεκεμβρίου 2022 από Spyros Delta 5 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Χοιρινό με σέλερι. Επεξεργασμένο 4 Δεκεμβρίου 2022 από Spyros Delta 4 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2022 Administrator Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2022 Βρε μάστορα, ο μάγειρας του σπιτιού δεν παίζεται! Παραδοσιακά εδέσματα με πολύ μεράκι, τέχνη και όρεξη, συνεχώς. Συγχαρητήρια να μεταφέρεις. Κι εσυ να προσέχεις τα πολλά τυριά. Κάνουν μόνιμη ζημιά δυστυχώς. 1 1 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Spyros Delta είπε In the process Άσε, έχω καταστραφεί. Τέσσερα την ημέρα τρώω. Επειδής είμαι περίεργος και τα θέλω "λάσπη", πήγα σε όλα τα ζαχαροπλαστεία και τους φούρνους της περιοχής και πήρα πέντε από τον καθένα για να δω ποια μου αρέσουν περισσότερο. Οι διαφορές στις τιμές είναι τρελές. Ο φθηνότερος 10,80 το κιλό, ο ακριβότερος 24. Από δύο φούρνους μου αρέσουν περισσότερο και θα πάω να χτυπήσω καναδύο κιλά από τον καθένα. Θα φτιάξουμε και στο σπίτι βέβαια κάποια στιγμή. 9 λεπτά πριν, Yannis Methenitis είπε Βρε μάστορα, ο μάγειρας του σπιτιού δεν παίζεται! Παραδοσιακά εδέσματα με πολύ μεράκι, τέχνη και όρεξη, συνεχώς. Συγχαρητήρια να μεταφέρεις. Ακριβώς αυτό. Κι από μένα δώσε συγχαρητήρια!!! Επεξεργασμένο 4 Δεκεμβρίου 2022 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2022 Administrator Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2022 Εν τω μεταξύ κανω αυστηρή δίαιτα (έχασα 6 κιλά σε ενάμιση μήνα) και μου τρέχουν τα σάλια. Δεν πρόκειται να ξαναπατήσω σε αυτό το κλαμπ πριν τα Χριστούγεννα. Πίσω μου σ' έχω σατανά! 1 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, Yannis Methenitis είπε Εν τω μεταξύ κανω αυστηρή δίαιτα (έχασα 6 κιλά σε ενάμιση μήνα) Μπράβο βρε Γιάννη. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, Yannis Methenitis είπε Βρε μάστορα, ο μάγειρας του σπιτιού δεν παίζεται! Παραδοσιακά εδέσματα με πολύ μεράκι, τέχνη και όρεξη, συνεχώς. Συγχαρητήρια να μεταφέρεις. Κι εσυ να προσέχεις τα πολλά τυριά. Κάνουν μόνιμη ζημιά δυστυχώς. Θα τα μεταφέρω. Τι ζημιά; Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2022 Administrator Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2022 Χοληστερίνη. Βουλώνουν τα αγγεία χωρίς επιστροφή. 1 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2022 Στα καλύτερα. 2 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Spyros Delta είπε Στα καλύτερα. Μας ξεπάτωσες πάλι. Summer Greek Islands το έκανες το πράγμα. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις