Guru npap Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2022 Guru Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, Spyros Delta είπε Όνειρο ήταν και πάνε. μωρέ δεν ήταν όνειρο... ολοζώντανα "ήσαντε" πριν τα ματσαμπουκώσεις τα έρμα... όνειρο (δικό μας) είναι τώρα κι άντε να βρούμε τέτοια ώρα... 1 1 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2022 5 ώρες πριν, npap είπε μωρέ δεν ήταν όνειρο... ολοζώντανα "ήσαντε" πριν τα ματσαμπουκώσεις τα έρμα... όνειρο (δικό μας) είναι τώρα κι άντε να βρούμε τέτοια ώρα... Ειναι σχετικα ευκολο, να το κανεις οποιαδηποτε ωρα αρκει να εχεις στην καταψυξη παντα ενα πακετο πιτες, στο ψυγειο γιαουρτι ή μουσταρδα και μπιφτεκια ή χοιρινες μπριζολες ή κοτοπουλο που εχουν μεινει απο τις προηγουμενες. Κοβω τη χοιρινη ψιλες φετες και την βαζω στο γκριλ να ξεροψηθει σαν γυρος. Εχω αλοιψει την λεια επιφανεια της πιτας με λιγο βουτηρο (κατεψυγμενη οπως εναι) και μολις βγαλω το κρεας, βαζω για 2 λεπτα την πιτα και την ψηνω μονο απο την μερια με το βουτηρο να παρει λιγο χρωμα. Εχω κοψει ντοματα φετες και κρεμμυδι. Αν εχω γιαουρτι, τριβω στον τριφτη ενα αγγουρακι και το στιβω να φυγουν τα υγρα, το ριχνω στο γιαουρτι με λιγο λαδι αλατι και πιπερι και ετοιμο. Αν δεν εχω γιαουρτι βαζω μουσταρδα και γινεται εξισου καλο. Και παρπικα καπνιστη. Αν βαλω κοτοπουλο βαζω μια σως απο μαγιονεζα μουσταρδα κετσαπ και μαρουλι αντι ντοματας κρεμμυδιου. 3 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2022 Ξεχασα το βασικο. Στο γιαουρτι βαζουμε και σκορδο. 2 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2022 Administrator Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2022 Και χωρίς, ωραίο είναι. Να πω κι δύο κοινά μυστικά για όσους δεν γνωρίζουν; Το σκόρδο δεν βρωμάει και μένει μονο η γεύση, αν αφαιρέσεις την λεπτή πράσινη ρίζα στη μέση. Αποφεύγεις το κλάμα όταν κόβεις κρεμμύδι, αν αφήσεις τα τριχωτά μουστάκια άθικτα και κόβεις απο πάνω προς αυτά. 2 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2022 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2022 Guru Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2022 Στις 27/7/2022 στις 7:47 ΜΜ, Yannis Methenitis είπε Το σκόρδο δεν βρωμάει και μένει μονο η γεύση, αν αφαιρέσεις την λεπτή πράσινη ρίζα στη μέση. αδερφέ μου γιατί να μην το έχεις ξεστομίσει το μυστικό καμιά 40ριά χρόνια πριν; αν και ποτέ δεν είναι αργά... έτσι αμέσως έθεσα το θέμα στην Σοφία... δεν λέω έδειξε απρόσμενη κατανόηση να το δοκιμάσω με μια μικρή υποσημείωση στα ψιλά γράμματα: - Πες του Γιάννη ότι αν είναι μούφα θα σε στείλω το βράδυ στο σπίτι του να κοιμηθείτε μαζί... ε λοιπόν πιάνει... τη γλύτωσες τη βρώμα (και το ροχαλητό μου) και σου χρωστάω και μια μεγάλη χάρη πλέον... 2 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 27/7/2022 στις 9:39 ΜΜ, Spyros Delta είπε Γρανίτα ροδάκινο αχτύπητη ή παγάκια σορμπέ? Επεξεργασμένο 28 Ιουλίου 2022 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2022 Administrator Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2022 Στις 27/7/2022 στις 7:02 ΜΜ, Spyros Delta είπε Ξεχασα το βασικο. Στο γιαουρτι βαζουμε και σκορδο. Επίσης δοκίμασε να μην τρίβεις το αγγούρι και να το κόβεις μικρά κομματάκια. Δεν χρειάζεται στύψιμο, είναι πιο στεγνό και έχει πιο φρέσκια γεύση το τζικι-τζα. Μπορεί να σου αρέσει ή και όχι. 1 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2022 Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2022 Απομεινάρια πρόλαβα να φωτογραφήσω μόνο 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2022 Administrator Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2022 Εγω φαντάστηκα το ρέψιμο μετά. 1 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις