Προς το περιεχόμενο

Τι τρώτε σήμερα/τώρα?


gmoukou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, Superfunk είπε

 

Σαφώς. 

Οπότε έκανα ένα come back με γερμανικό ψωμί σίκαλης,γουακαμολε και τρομερό καπνιστό σκουμπρι.

Και ένα Θεϊκό ροζέ για να πάει κάτω  (Κυριακή είναι.....

Τώρα έπαιξες σωστά!

  • Χαχα 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εσεις ποιο τρωτε πρωτα? ντοματα ή πιπερια?

Εγω τρωω μια πηρουνια εναλλαξ για να μην εχουνε ζηλειες ?

 

 

.

Επεξεργασμένο από Spyros Delta
  • Χαχα 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, Spyros Delta είπε

Εσεις ποιο τρωτε πρωτα? ντοματα ή πιπερια?

 

 

Πιπεριά φυσικά.

  • Like 1
  • Συμφωνώ 1

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, Spyros Delta είπε

Εσεις ποιο τρωτε πρωτα? ντοματα ή πιπερια?

 

Εγώ από τότε που ανακάλυψα την γεμιστή μελιτζάνα, πιπεριά Φλωρίνης και γεμιστό κρεμμύδι, πραγματικά ξέχασα την ύπαρξη της ντομάτας...

(για να μην αναφερθώ τι γίνεται αν υπάρχουν γεμιστά αμπελόφυλλα και κολοκυθοανθοι.....)

 

Σήμερα παιδιά έφτιαξα γίγαντες, έβαλα μέσα το παρακάτω σύγκλινο και πραγματικά απογειώθηκε το φαγητό.

Για μένα δε πρέπει να λείπει το καπνιστό στοιχείο από αυτό το γεύμα.

 

 

IMG_20211123_164725.jpg

  • Like 5

"Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

19 λεπτά πριν, gmoukou είπε

μένα δε πρέπει να λείπει το καπνιστό στοιχείο από αυτό το γεύμα.

 

Nα έχεις πάντα καπνιστή πάπρικα στο ντουλάπι  :)

 

Εγώ σήμερα παραδοσιακά..φάβα με....τονοσαλατα :)

 

 

16376801364043611558365648800399.jpg

  • Like 4

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

38 λεπτά πριν, gmoukou είπε

 

για πες

 

Δεν έχω συγκεκριμένη συνταγή, το σταθερό είναι ένα ψιλοκομμένο κρεμμύδι το οποίο το αφήνω 20 λεπτά μέσα σε 2 κουταλιές ξύδι και αλάτι, μετά βάζω ότι έχει στο....ψυγείο από λαχανικά, σήμερα είχα ραπανάκια και λαχανάκια Βρυξελλών από τα χτες :).

Μετά προσθέτω στα κρεμμύδια μουστάρδα, 1 κουταλια του γλυκού μαγιονεζα,σιρατσα,1,5 γεματη κουταλιά της σούπας γιαούρτι ,λίγη καπνιστή πάπρικα και μπόλικο πιπέρι και ανακατεύω.

Αδειάζω μετά δύο κονσέρβες τόνου σε νερό (τις στραγγίζω πρώτα) ,ελαιόλαδο, λεμόνι,λίγη ρίγανη και λίγο αλάτι και ανακατεύω πολύ καλά με το χέρι, φορώντας γάντι.

Πολύ σημαντικό να μείνει στο ψυγείο για 2 ώρες για να δεσουν οι γεύσεις. 

  • Ευχαριστώ 1

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τραχανάς ξυνος με φέτα και κρητικό πολυσπορο παξιμαδι

 

IMG_20211123_223928.thumb.jpg.08de99b382fbac583e1ef15cd638a7ca.jpg

 

Το μυστικο ειναι λιγο λιωμενο βουτηρο απο πανω

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες


×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου