Superfunk Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2021 Share Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Ρατατουι σπέσιαλ σήμερα Μισή ώρα μου πήρε το κόψιμο με το μαντολίνο και η...συναρμολογηση μελιτζάνα τσακώνικη,βιολογική ντομάτα,κρεμμύδι φουλ,σκόρδο,κολοκύθι βιολογικό και πατάτα Νάξου σπέσιαλ. Επεξεργασμένο 15 Αυγούστου 2021 από Superfunk 7 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SibLt Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2021 Share Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2021 35 λεπτά πριν, Superfunk είπε Ρατατουι σπέσιαλ σήμερα Μισή ώρα μου πήρε το κόψιμο με το μαντολίνο και η...συναρμολογηση μελιτζάνα τσακώνικη,βιολογική ντομάτα,κρεμμύδι φουλ,σκόρδο,κολοκύθι βιολογικό και πατάτα Νάξου σπέσιαλ. Έργο τέχνης!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SibLt Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2021 Share Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Πατάτες καρφί σε αναλογικό φούρνο post production εφέ: ζεστό ψωμάκι για το ζουμάκι Επεξεργασμένο 15 Αυγούστου 2021 από SibLt 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2021 Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Σακσουκα σήμερα, δυστυχώς η λαιμαργία της οικογένειας δεν επέτρεψε την φωτογράφιση ολόκληρου του τηγανιου...κρίμα γιατί ήταν εντυπωσιακό :) Επεξεργασμένο 17 Αυγούστου 2021 από Superfunk 8 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Πάνος Χελιδόνης Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2021 Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2021 Επιδόρπιο ύστερα απο κόκκορα με πένες στο φούρνο. Πάστα Μπικοτίνο Υπογραφή Στεργίου, η τελευταία απο το κουτί που μου έφεραν χτες. Κουταλάκι design απο το H.R. Giger Museum της Ελβετίας. (πλάκα κάνω, Σκλαβενίτης 2004, 8 ευρώ η δωδεκάδα). Στο background διακρίνουμε το Novation X-Station. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2021 Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2021 42 λεπτά πριν, Πάνος Χελιδόνης είπε Επιδόρπιο ύστερα απο κόκκορα με πένες στο φούρνο. Πάστα Μπικοτίνο Υπογραφή Στεργίου, η τελευταία απο το κουτί που μου έφεραν χτες. Κουταλάκι design απο το H.R. Giger Museum της Ελβετίας. (πλάκα κάνω, Σκλαβενίτης 2004, 8 ευρώ η δωδεκάδα). Στο background διακρίνουμε το Novation X-Station. Ωρε μαναμ και το ετρωγα τωρα ενα γλυκακι μετα απο τοσο καψα :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Νίκος Κριτσινέλης Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2021 Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2021 Εις υγείαν! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2021 Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2021 5 λεπτά πριν, Νίκος Κριτσινέλης είπε Εις υγείαν! Ζωγράφισες. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2021 Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2021 Δροσερο γλυκακι θελουμε? Μαχαλεπι λιβανεζικο. ΄Η μαλλον αυτο που στην Κυπρο λενε "μαχαλεπι λιβανεζικο". Πουτιγκα γαλακτος με φυστικι αιγινης, περιλουσμενη με σιροπι αρωματισμενο με ανθονερο. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2021 Administrator Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2021 Τι βλέπουν τα μάτια μου βραδιάτικο! Πάστα, γλυκά δροσερά και ουζάκια. Τέλεια! Τι ειναι αυτή η στρακαστρούκα ρε ΣΦ. Καγιανά μήπως; Πολύ ζηλευτό και για κατανάλωση ολόκληρης φρατζόλας φαίνεται. 2 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις