Superfunk Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2021 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, yameth είπε Ποια η άποψης σου; Δεν τρωω στηθος γιατι απλα οτι και να κανω βγαινει ξερο,σκληρο και αγευστο. Στο slow cooker απλα λειωνει,κοβεται με το πηρουνι. edit ..κατσε λεει BONELESS...οποιος αγοραζει ετοιμο φιλετο στηθος κοτοπουλο ειναι ακΣιος της μοιρας του εγω βανω ΟΛΟΚΛΗΡΟ το κοτοπουλο μεσα ,ΦΥΣΙΚΑ με τα κόκαλα που ειναι ολη η ουσια...οταν κανεις μαγειρικη...μακρας διαρκειας. το καλυτερο ολων βεβαια ειναι το ΑΡΝΙ....ΟΛΟΚΛΗΡΟ το αρνι (σε κομματια βεβαια να χωραει μεσα) με τα κόκαλα (η φώτο είναι μετά από 24 ώρες στο slow cooker και 10 λεπτά κάτω από το γκαζογκριλ) Επεξεργασμένο 2 Ιουνίου 2021 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2021 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2021 Φτιάξαμε καβουρμά σπιτικό, σπάσαμε και 2,3,4 αυγά ελευθέρας...τι άλλο θέλει ο άνθρωποΑς? 3 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2021 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2021 Για δωσε καμια πληροφορια για τον σπιτικο καβουρμα, δε γινεται να τα πετας αυτα ετσι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2021 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, odis13 είπε Για δωσε καμια πληροφορια για τον σπιτικο καβουρμα, δε γινεται να τα πετας αυτα ετσι! Δεν υπάρχει ευκολότερη συνταγή. Ότι κάνει ο δάσκαλος κάνω αλλά στο ,you guessed right, slow cooker :) ,γύρω στις 20 ώρες μου παίρνει. Επίσης δεν κάνω τέτοια τεράστια ποσότητα μόνο αρκετή ώστε να γεμίσει ένα μεγάλο ταπερ,περίπου 2 κιλα. Επεξεργασμένο 6 Ιουνίου 2021 από Superfunk 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2021 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2021 39 λεπτά πριν, Superfunk είπε Ότι κάνει ο δάσκαλος κάνω Δηλαδή ένα μπουκάλι τσίπουρο το σκίζεις? Και πρωινό με κρασάκι? Ωραίος ο παππούς. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2021 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Δηλαδή ένα μπουκάλι τσίπουρο το σκίζεις? Για πλάκα. Ειδικά αν είναι κάνα παλαιωμένο από Τύρναβο....αλλά και στο απλό του συνεταιρισμου δεν θα πω όχι :) Αλλά, παρόλο που δεν μεθαω ποτεΣ ,δεν είναι και ότι καλύτερο για την υγεία οπότε σπάνια το κάνω. Στα 3 αντε 4 σταματώ (ποτηράκια όχι μπουκάλια) :) Επεξεργασμένο 6 Ιουνίου 2021 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmoukou Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2021 Έβρεξε λίγο και βγήκαν οι χοχλιοί......στο πιάτο μου με πλιγούρι και ντοματούλα! 4 "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2021 Administrator Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2021 Πρώτη φορά βλέπω τον συνδυασμό. Νόστιμο φαίνεται. Μη μας πεις πως τους μάζεψες κιόλας. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmoukou Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2021 5 ώρες πριν, yameth είπε Πρώτη φορά βλέπω τον συνδυασμό. Νόστιμο φαίνεται. Αν είσαι φαν των χοχλιών, ναί, είναι νόστιμο και εύκολο. Κάνεις ότι θα έκανες για ένα κοκκινιστό πλιγούρι με εξαίρεση οτι ξεκινάς με ένα βράσιμο 5-10' σκέτους τους χαχλιούς (αφού έχουν πλυθεί/καθαριστεί σχολαστικότατα), έπειτα τσιγάρισμα σκόρδο κρεμμύδι χοχλιοί, ρίχνεις ντοματούλα για τη σάλτσα, και τέλος το πλιγούρι μέχρι να βράσει/πιεί και αλατοπιπέρισμα. 5 ώρες πριν, yameth είπε Μη μας πεις πως τους μάζεψες κιόλας. Όχι βέβαια, η συγκομιδή έγινε στη Κρήτη απο τους δικούς μου. Εδώ Αθήνα τι να μαζέψεις...... 1 "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2021 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Λοιπόν, ψητές μελιτζάνες σε φέτες, ψητές πιπεριές φλωρίνης, ψητά μανιτάρια, απάκι, φέτες γαλοπούλα, edam και μπακέτα. Άρα σάντουιτς με μπακέτα και όλα αυτά μέσα. Με μια τεράστια χωριάτικη, τζατζίκι και κράσο. Ποια φωτό .... δεν πρόλαβα .... Αύριο το μενού θα είναι ίδιο, αλλά με ψητό κοτόπουλο αντί φέτες γαλοπούλα και απάκι, και μαρουλάρα που θα πάω να χτυπήσω. Επεξεργασμένο 25 Ιουνίου 2021 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις