cigaret13 Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Θέμα γούστου καθαρά. Και σε τραπέζι να πάω, πρώτα σαλάτες θα κοιτάξω. Μου αρέσουν πολύ τα φρούτα (σπανακόπιτες, τυρόπιτες, κοτόπιτες, κλπ). Στράτο μου σαν ζευγάρι θα ταιριάζαμε πολύ!!! Εσύ θα έτρωγες όλα τα "πράσινα" κι εγώ όλα τα "κόκκινα".... Επεξεργασμένο 23 Απριλίου 2021 από cigaret13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2021 2 λεπτά πριν, fusiongtr είπε κοτόπιτες Α τρως ποτε ποτε και κανονικό φαγητό... Είπα και εγώ. 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2021 2 λεπτά πριν, Superfunk είπε Α τρως ποτε ποτε και κανονικό φαγητό... Είπα και εγώ. Φρούτο Νίκο μου, φρούτο. 11 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Στράτο μου σαν ζευγάρι θα ταιριάζαμε πολύ!!! Εσύ θα έτρωγες όλα τα "πράσινα" κι εγώ όλα τα "κόκκινα".... Ναι, αλλά εσύ δεν έχεις προίκα, έχεις? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2021 19 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Ναι, αλλά εσύ δεν έχεις προίκα, έχεις? Όχι.... αλλά έχω άλλα προσόντα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2021 2 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Όχι.... αλλά έχω άλλα προσόντα! Telecaster? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2021 3 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Telecaster? 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2021 Στις 19/4/2021 στις 11:13 ΜΜ, Vartanis είπε Σαν πολυ δεν εχετε ξεσαλωσει εδω μεσα; Νηστεια θα κανει κανεις; ΔΕΝ σε κΣεχασα 5 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2021 Λόγω της ημέρας... 3 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmoukou Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2021 2 λεπτά πριν, dimsonic είπε Λόγω της ημέρας... Και του χρόνου!!! 1 "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2021 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2021 Είδη υγιεινής. (Ροζ ντομάτα ρε φίλε. Παλιός σπόρος. Αληθινή γεύση) 3 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις