Moderator harilatron Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2021 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2021 Με έχει διαλύσει η καραΤίνα, έχω πάρει 7 κιλά σε ένα χρόνο. Ξεκίνησα την περασμένη αυστηρό πρόγραμμα. Ευτυχώς δεν μου αρέσουν τα γλυκά και δεν πίνω αλκοόλ. Έχω κόψει και το κρέας, τρώω μόνο κοτόπουλο και ψάρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2021 Administrator Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2021 13 ώρες πριν, harilatron είπε Έχω κόψει και το κρέας, τρώω μόνο κοτόπουλο και ψάρι. Να περιμένουμε έλλειψη τους; Εγω αν δεν έχω 1-2 ποτήρια κρασί ή μπύρα και φρέσκια σαλάτα με το φαγητό, μπορεί και να μην φάω. 4 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2021 2 λεπτά πριν, yameth είπε Να περιμένουμε έλλειψη τους; Εγω αν δεν έχω 1-2 ποτήρια κρασί ή μπύρα και φρέσκια σαλάτα με το φαγητό, μπορεί και να μην φάω. Οντως αν ηταν να τρωω χωρις κρασι ή μπυρα γινομΑνε και μονιμας στον στρατο και θαμΑνε και συνταξιουχος απο τα 45 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2021 Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2021 23 ώρες πριν, harilatron είπε Με έχει διαλύσει η καραΤίνα, έχω πάρει 7 κιλά σε ένα χρόνο. Ξεκίνησα την περασμένη αυστηρό πρόγραμμα. Ευτυχώς δεν μου αρέσουν τα γλυκά και δεν πίνω αλκοόλ. Έχω κόψει και το κρέας, τρώω μόνο κοτόπουλο και ψάρι. Θες να χάσεςι κιλά ή λίπος; Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2021 11 λεπτά πριν, LK είπε Θες να χάσεςι Με χασεσι τρως πολλά γλυκά δεν λέει .... 4 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2021 Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2021 9 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Με χασεσι τρως πολλά γλυκά δεν λέει .... Βαριέμαι να το αλλάξω. ....άστο έτσι. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, LK είπε Βαριέμαι να το αλλάξω. ....άστο έτσι. Είσαι ωραίος ρε φίλε ... τέλος. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2021 Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2021 3 ώρες πριν, LK είπε Θες να χάσεςι κιλά ή λίπος; Θέλω να χάσω 8 κιλά λίπος και να βγάλω μαλλιά. Να ξεκινήσω δίαιτα με αβοκάντο? 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2021 4 λεπτά πριν, harilatron είπε Θέλω να χάσω 8 κιλά λίπος και να βγάλω μαλλιά. Να ξεκινήσω δίαιτα με αβοκάντο? Όχι. Άμεσα να ξεκινήσεις δίαιτα με μπύρες!!!!! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmoukou Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2021 Πιλαφάρα δε κρέταν γουεη με κότα και φυσικά στο πλάι φρούτο 7 "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις