Προς το περιεχόμενο

Τι τρώτε σήμερα/τώρα?


gmoukou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

28 λεπτά πριν, dimsonic είπε

.δεν άφησες και καμιά ουσία μέσα...

 

 

Μια χαρα μενουν οι ουσιες,μην πιστευεις στο μυθο...
Με πεντε λεπτα βρασιμο και σουρωμα δεν εξαφανιζονται οι ουσιες...η βρωμα του χΩραφιου και η σκονη εξαφανιζονται ....και  ο αφρος δεν ειναι παρα ενα ΜΙΚΡΟ μερος (γυρω στο 20% πρωτεινών...που ομως μας φερνουν το κλασομπουμπουνιδΙ ?) κατι κΣεραν οι γιαγιαδες μας και τα ξαφριζανε.... 

Επεξεργασμένο από Superfunk

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

41 λεπτά πριν, Superfunk είπε

 

 

Μια χαρα μενουν οι ουσιες,μην πιστευεις στο μυθο...
Με πεντε λεπτα βρασιμο και σουρωμα δεν εξαφανιζονται οι ουσιες...η βρωμα του χΩραφιου και η σκονη εξαφανιζονται ....και  ο αφρος δεν ειναι παρα ενα ΜΙΚΡΟ μερος (γυρω στο 20% πρωτεινών...που ομως μας φερνουν το κλασομπουμπουνιδΙ ?) κατι κΣεραν οι γιαγιαδες μας και τα ξαφριζανε.... 

 

ναι βρε

και γω τα...ξαφρίζω, αλλά άπαξ

με σήμα το μπιφτέκι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 ώρες πριν, Superfunk είπε

 

 

Κατι δεν κανετε σωστα......? 

Δια αποφυγη αεριων (και για καλυτερη πΕπΣΗ) εις την φασΟυλαδα και ολα τα οσπρια:

 

-Μουλιαζομεν τα οσπρια 12-14 ωρες σε νερο με λιγο αλάτι 

-ΞΕΠλενονουντΑσΑΜΕΝΑτα καλα κατω απο αφθονο τρεχουμενο νερο

-Τα βαΝουμε να βρασουν σε μπολικο ΚΡΥΟ νερο...

-Μολις παρουν μια βραση τα βραζουμε για 5 λεπτα και μετα τα ΣΟΥΡΩΝΟΥΜΕ στο τρυπητο και ΠΑΛΙ ξεπλενουμε καλα κατω απο αφθονο τρεχουμενο νερο  

-Τα ξαναβαζουμε να βρασουν σε κρυο νερο και μολις σχηματισθουν οι ΑΦΡΟΙ τους ξαφριζουμε....

-Καθε φορα που ξαφριζουμε προσθετουμε και ενα ποτηρι κρυο νερο και συνεχιζουμε το βρασιμο

-Οταν σταματησουν να σχηματιζονται αφροι συνεχιζουμε κανονικα το βρασιμο

-ολα τα παραπανω σε ΧΑΜΗΛΗ φωτΓια

 

Free THE fASUL from the CLAN !!!

 

? 

ποια η διαφορα και η αξια λοιπον της ΚΛΑΣικης εναεργειας και απενοχοποιησης της διαφορετικοτητας των οσπριων???

  • Χαχα 3

What Fuckin' Reasonable Grounds: Piss Off!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, gvour είπε

 

Πιτσα μοτσαρελα,ντοματα και σαλαμι αερος.

 

 

Ρωτήστε τον gvour πώς φτιάχνει την πίτσα του (την ζύμη εννοώ).

 

Είναι πολύ ψαγμένος, και κορυφή.

  • Like 1

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ έχω απίθανη φαγάρα σήμερα το βράδυ με το κρύο.

Ήδη μου τρέχουν τα σάλια.

Αλλά οι λεπτομέρειες και οι φωτό αύριο.

  • Like 1

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

8 ώρες πριν, fusiongtr είπε

 

Ρωτήστε τον gvour πώς φτιάχνει την πίτσα του (την ζύμη εννοώ).

 

Είναι πολύ ψαγμένος, και κορυφή.

 

@gvour μολόγατα (τα φράγκα μοιρολόγα τα)

 

"Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, gmoukou είπε

 

@gvour μολόγατα (τα φράγκα μοιρολόγα τα)

 

Δεν υπαρχει καποιο ιδιαιτερο μυστικο.

Αλευρι 00, η καποιο για πιτσα-παιζει μεγαλο ρολο-η αν δεν εχεις βαζεις μαλακο και οχι σκληρο.

Οχι οτι τρεχει στην τελικη να βαλεις για ολες τις χρησεις αλλα κανει διαφορα.

Ελαχιστη μαγια και οχι ενα φακελακι που γραφεται συνηθως στις συνταγες,εκτος αν θες να φτιαξεις ψωμι.

Σα να λεμε ενα μισο κουταλακι του γλυκου η κατι τετοιο.

Στο μισο κιλο αλευρι.

Μιλαμε παντα για λεπτο η κανονικο ζυμαρι.

Μια με μιαμιση κουταλια λαδι,αλατι,ζαχαρη(αν θελεις).

Ποσοτητες στα παραπανω παιζεις γιατι καθε αλατι λχ "πιανει" διαφορετικα.

Πολυ καλο ζυμωμα,καμποση ωρα.

Και αφηνεις πολλες ωρες να φουσκωσει 4-5 σα να λεμε.

Μια και εχει λιγη μαγια το χρειαζεται αυτο κι επισης δε θα φουσκωσει παρα πολυ.

Μπαλιτσες και ανοιγεις με το χερι καλυτερα,οχι πλαστης.

 

Με αυτες τις ποσοτητες φτιαχνεις 2-3 πιτσες.

Με φτιαξατε παλι,μηπως παω μολις λιωσει το χιονι για μοτσαρελες και ξαναφτιαξω παναθεμα με.

Και οταν περασουν τα δυσκολα,πρεπει να τις φαμε απο κοντα.

Με μπολικες μπυρες εννοειται.

 

  • Like 4
  • Ευχαριστώ 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

15 λεπτά πριν, gvour είπε

και ανοιγεις με το χερι καλυτερα,οχι πλαστης.

 

 

ΠΟΤΕΣ πλαστης, πιτΣα φτιαΝεις οχι πιΤα

 

 

  • Like 1

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιουβάρλακος 

 

IMG_20210216_130755.jpg

Επεξεργασμένο από Spyros Delta
  • Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες


×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου