Προς το περιεχόμενο

Τι τρώτε σήμερα/τώρα?


gmoukou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χθες ήμουν σε γνωστό/άγνωστο ραμενάδικο του κέντρου (κλαυθμώνος). Δεν τράβηξα καμία φωτογραφία καθώς δεν με βλέπω να ξαναπηγαίνω ούτε για πλάκα. Μεταφέρθηκα ενα στενό πιο κάτω σε ανερχόμενο πουλ μούρ  νεο-σουβλατζίδικο γνωστού τηλεσέφ, όπου είχε split κατάλογο ευτυχώς classical/neoclassical και πήγα να παίξω στα κλασσικα γιατι γενικά έχω ευαίσθητα νεύρα. Καλό αλλά τίποτα εξαιρετικο.

 

Η συμβολή μου στην Ιαπωνική κουζίνα με ενα διαφημιστικό αλλαντοποιίας

 

  • Like 1

Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

36 λεπτά πριν, Shelter είπε

Χθες ήμουν σε γνωστό/άγνωστο ραμενάδικο του κέντρου (κλαυθμώνος). Δεν τράβηξα καμία φωτογραφία καθώς δεν με βλέπω να ξαναπηγαίνω ούτε για πλάκα.

 

Πες μας τι δεν σου άρεσε, είναι τελικά το ραμεν νεροζούμι όπως φημολογείται?

kavagio for strings

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 λεπτά πριν, Άγιος είπε

Πες μας τι δεν σου άρεσε, είναι τελικά το ραμεν νεροζούμι όπως φημολογείται?

Δεν ειμαι ο κατάλληλος άνθρωπος να πω ρε μαν. Δεν μου αρεσει γενικά η ασιατική κουζίνα και ειδικά το κονσεπτ του ραμεν. Πήγα γιατι με τράβηξε παρέα και αυτοι ήθελαν οπωσδήποτε να πανε εκει. Για αυτο ειπα μετα να παμε στο σουβλατζιδικο απέναντι, να φαμε τιποτα  ?

 

Τελος πάντων, με τα διαφημισμένα απο τηλεοπτικες μαγειρικες εκπομπές εστιατορια δεν τα παω καλά. Όσα έχω πάει τα θεωρώ πολλή φασαρια και μικρό αντίκρισμα. Μπορει να υπάρχει άλλο καλύτερο, αλλά δεν το ξέρω και μάλλον δεν θα το αναζητήσω κιόλας.

 

Οσον αφορα το σουβλατζιδικο του σεφ όμως σιγουρα εχεις φαει και καλύτερα.

  • Like 1

Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσιευμένο (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Shelter είπε

Δεν τράβηξα καμία φωτογραφία καθώς δεν με βλέπω να ξαναπηγαίνω ούτε για πλάκα.

 

Και καλά θα κάνεις, όσο είναι αυτό το κατασκεύασμα ραμεν άλλο τόσο είμαι εγώ κομμουνιστής ?...

 

Όσο είναι σουβλάκι αυτό το abomination που πουλάνε στην Αστόρια ως ΤζαΙρος (gyros) τόσο είναι αυτό ραμεν .

 

Το ίδιο ισχύει για το σούσι σε οποιοδήποτε μέρος πλην Ιαπωνίας άντε και βαριά βαριά Κορέας (αν και εκεί διαφέρει πολύ από το original)

Επεξεργασμένο από Superfunk
  • Like 1

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το μονο πραγματακι που όντως ήταν καλό ήταν κάτι dumplings απο ρυζάλευρο με κιμά μέσα που τα ειχαν περασει απο τη μια μερια σε τηγάνι και το υπολοιπο στον ατμο.

Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσιευμένο (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Shelter είπε

Το μονο πραγματακι που όντως ήταν καλό ήταν κάτι dumplings απο ρυζάλευρο με κιμά μέσα που τα ειχαν περασει απο τη μια μερια σε τηγάνι και το υπολοιπο στον ατμο.

 

Gyoza τα λένε,στα φέρνουν δωρεάν στα περισσότερα σοβαρά ραμενατζιδικα μαζί με το ραμεν για να πλακωθείς στις μπύρες, υπάρχουν και αποκλειστικά μαγαζιά βέβαια .

Είναι όντως κόλαση. Δεν είναι απο ριζαλευρο btw κανονικό σταρένιο αλεύρι χρησιμοποιείται (όπως και το ραμεν είναι κινεζικό φαγητό που έχουν οικειοποιηθεί οι Ιάπωνες και οι Κινέζοι είναι masters στα ζυμαρικά)

20240715_144802.thumb.jpg.b2f755deb65659e2fdc22d0cf0cb0725.jpgσε20240708_204709.thumb.jpg.ebc644c65931a8394828fb41dc003741.jpg

 

Επεξεργασμένο από Superfunk

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, Superfunk είπε

 

Gyoza τα λένε,στα φέρνουν δωρεάν στα περισσότερα σοβαρά ραμενατζιδικα μαζί με το ραμεν για να πλακωθείς στις μπύρες, υπάρχουν και αποκλειστικά μαγαζιά βέβαια .

Είναι όντως κόλαση.

 

 

Σωστα!

 

Τα χθεσινα δεν ηταν βέβαια δωρεαν, αλλα overpriced.

Προτιμω mantia στη Βαλεντινα στην Καλλιθέα.

Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

41 λεπτά πριν, Shelter είπε

 

Προτιμω mantia στη Βαλεντινα στην Καλλιθέα.

 

Mαγαζαρα ,πάω 2-3 φορές το χρόνο.

Αλλά δεν τα τηγανιζει σε λίπος παπΓιας όπως οι Ιάπωνες ?

  • Like 1

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Ώρα για late lunch 

 

Ψωμί καλό έχομεν,

φρέσκα κρεμυδάκια έχομεν,

μέτριες (έως κακές) ντοματούλες έχομεν

ελίτσες Καλαμών χωρί κουκούτσι έχομεν 

 

Από λαδάκι και ξυδάκι είμαστε ΟΚ.

 

Και καλή βάση έχομεν 

 

Θα την κανομεν ταράτσα! 

 

mavromatika.thumb.jpg.68e8e9881e290011d3728b77bd909ed6.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, SibLt είπε

Ψωμί καλό έχομεν,

φρέσκα κρεμυδάκια έχομεν,

μέτριες (έως κακές) ντοματούλες έχομεν

ελίτσες Καλαμών χωρί κουκούτσι έχομεν 

Από λαδάκι και ξυδάκι είμαστε ΟΚ.

Εσείς έχετεν, αλλά μας τα κρύβετεν...?

  • Like 1

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες


×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου